Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Pustai: Sunt la finalul unui ciclu, as vrea sa antrenez o echipa cu pretentii mai mari

Antrenorul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristian Pustai, a declarat, sâmbătă, la sfârşitul ultimei etape a Ligii I, cu Astra, scor 0-0, că simte că a încheiat un ciclu şi şi-ar dori să pregătească o formaţie cu pretenţii mai mari, transmite corespondentul Mediafax.

"Încheiem cu bine un an şi un ciclu, dar cred că am făcut o echipă frumoasă şi am lăsat o impresie asemenea. Şi eu cred că sunt la finalul unui ciclu, mi-aş dori o altă aventură, la o echipă cu pretenţii mai mari. Sper ca într-o săptămână să-mi rezolv situaţia contractuală, apoi să-mi petrec câteva zile de vacanţă, poate chiar să-mi fac timp pentru muzica folk", a spus Pustai. După 15 meciuri încheiate la egalitate, Pustai şi-a numit echipa "campioana meciurilor egale". "A fost, cum se spune, meciul ultimei impresii pentru ambele echipe. Am dorit victoria, pentru a obţine mai multe puncte, însă trebuie să ne mulţumim cu unul singur. Puteam să câştigăm, dar la fel de bine să şi pierdem. Suntem campionii meciurilor egale", a mai spus el. Antrenorul a precizat că nu ar dori să transfere niciun jucător de la Gaz Metan Mediaş la noua echipa pe care o va pregăti. "Când m-am apucat de antrenorat, prima echipă cu care am lucrat, Chimica Târnăveni, a retrogradat. Dacă ar fi s-o iau de la capăt, aş face, poate, la fel. Poate îmi trebuie o altă provocare. Prefer jocul ofensiv, la risc, dacă îmi spunea cineva, înaintea campionatului, că voi avea atâtea jocuri egale nu-l credeam. Nu voi lua niciun jucător cu mine. Eric este un jucător bun, dar şi el şi Kubala şi-au diminuat din randament după plecarea lui Bud, un vârf lângă care se plia jocul lor", a concluzionat Pustai.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus