Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Tombola pentru gradinita

Doamnele din Clubul Oamenilor de Afaceri Germani din Transilvania (Deutscher Wirtschaftsclub Siebenbuergen - DWS) îi invită pe sibieni la o cafea şi o prăjitură în scop caritabil. Grădiniţa nr. 37 are nevoie de reparaţii, iar cum Primăria Sibiu nu mai are fonduri pentru investiţii, femeile din Club au decis să organizeze o tombolă pentru a strânge fonduri. În funcţie de câţi bani se vor aduna se va dori fie reparaţia unui zid, fie achiziţionarea unei mochete sau a unui leagăn.
Acţinea se va desfăşura sâmbătă, 29 mai, între orele 10 şi 16 în Piaţa Huet (în faţa Colegiului Naţional Brukenthal). "Doamnele – atât întreprinzătoare cât şi soţiile unor întreprinzători – doresc să strângă fonduri pentru Grădiniţa nr. 37, o grădiniţă de stat care funcţionează într-o clădire proprietate privată şi în care, tocmai din acest motiv, Primăria nu poate face investiţii pentru reparaţii sau utilări din fonduri de stat. Pentru a putea strânge cât mai mulţi bani se va organiza şi o tombolă cu articole donate de membrii ai Clubului Oamenilor de Afaceri", se arată într-un comunicat de presă.

La deschiderea „bazarului” vor cânta copii dintr-una din grupele grădiniţei. Acţiunea este organizată de doamnele din Clubul Oamenilor de Afaceri în colaborare cu Primăria Sibiu, Colegiul Naţional Brukenthal şi Parohia Bisericii Evanghelice.     
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus