Miercuri,
01.02.2023
Innorat
Acum
-2°C

Tombola pentru gradinita

Doamnele din Clubul Oamenilor de Afaceri Germani din Transilvania (Deutscher Wirtschaftsclub Siebenbuergen - DWS) îi invită pe sibieni la o cafea şi o prăjitură în scop caritabil. Grădiniţa nr. 37 are nevoie de reparaţii, iar cum Primăria Sibiu nu mai are fonduri pentru investiţii, femeile din Club au decis să organizeze o tombolă pentru a strânge fonduri. În funcţie de câţi bani se vor aduna se va dori fie reparaţia unui zid, fie achiziţionarea unei mochete sau a unui leagăn.
Acţinea se va desfăşura sâmbătă, 29 mai, între orele 10 şi 16 în Piaţa Huet (în faţa Colegiului Naţional Brukenthal). "Doamnele – atât întreprinzătoare cât şi soţiile unor întreprinzători – doresc să strângă fonduri pentru Grădiniţa nr. 37, o grădiniţă de stat care funcţionează într-o clădire proprietate privată şi în care, tocmai din acest motiv, Primăria nu poate face investiţii pentru reparaţii sau utilări din fonduri de stat. Pentru a putea strânge cât mai mulţi bani se va organiza şi o tombolă cu articole donate de membrii ai Clubului Oamenilor de Afaceri", se arată într-un comunicat de presă.

La deschiderea „bazarului” vor cânta copii dintr-una din grupele grădiniţei. Acţiunea este organizată de doamnele din Clubul Oamenilor de Afaceri în colaborare cu Primăria Sibiu, Colegiul Naţional Brukenthal şi Parohia Bisericii Evanghelice.     
 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus