Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Pensionarii sibieni ies in strada in fiecare zi. De miercuri pana duminica

Asociaţia Forumul Solidărităţii Sociale a Pensionarilor din Sibiu organizează de miercuri până duminică, în fiecare zi, între orele 11 şi 12 un marş de protest împotriva scăderii punctului de pensie cu 15%, măsură anunţată de premierul Emil Boc. Marşul este programat pe traseul Parcarea P-ţa Unirii - Hotel Continental - Str.  Andrei Şaguna – Prefectură. "Asociaţia va asigura personalul de ordine din rândul membrilor proprii şi estimează o participare de 150 persoane", se anunţă într-un comunicat de presă remis de Asociaţia Forumul Solidărităţii Sociale a Pensionarilor.
 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

sibianu

Acum 13 ani

respect pt pensionari .portocalii le iau din pensii e jalnic. Portocalii lu bc si base isi bat joc de ei si de noi toti romanii.jos cu ei. Sa ne alaturam si NOI TOTI pensionarilor care au CURAJ.aveti respectul nostru
Raspunde

Ina

Acum 13 ani

Daca am ajuns sa ne ascundem in spatele pensionarilor,atunci ne meritam soarta.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus