Vineri,
03.02.2023
Innorat
Acum
1°C

Angajatii Muzeului Brukenthal vor intra joi in greva japoneza

Angajaţii Muzeului Naţional Brukenthal din Sibiu au anunţat că vor intra, joi, în grevă japoneză şi vor participa, în aceeaşi zi, la mitingul de protest organizat de Cartel Alfa şi CNSLR Frăţia, nemulţumiţi de măsurile Guvernului de reducere a veniturilor, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Sindicatului Liber al Specialiştilor din Muzeul Naţional Brukenthal, angajaţii instituţiei vor intra, joi, în grevă japoneză şi vor participa, în aceeaşi zi, la mitingul organizat, în municipiul Sibiu, de confederaţiile sindicale Cartel Alfa şi CNSLR Frăţia. "Ca toţi salariaţii din sectorul bugetar, membrii Sindicatului Liber al Specialiştilor din Muzeul Naţional Brukenthal sunt profund nemulţumiţi de durele şi inechitabilele măsuri de austeritate propuse de Guvern şi vor să-şi manifeste această nemulţumire pe calea protestelor legale, cât şi solidaritatea cu cei aflaţi în grevă generală", scrie în comunicat. Astfel, deşi sindicatul din muzeu nu a participat la greva generală luni, întrucât instituţia este închisă în acea zi a săptămânii, va organiza, joi, o grevă japoneză, astfel încât activitatea cu publicul vizitator şi celelalte activităţi specifice să nu fie afectate, iar greva să nu aducă prejudicii ofertei culturale şi prestigiului Muzeului Naţional Brukenthal. Potrivit sursei citate, în aceeaşi zi, la ora 14.00, membrii de sindicat din muzeu vor lua parte la mitingul organizat, în faţa Prefecturii Sibiu, de Cartel Alfa, de care aparţin.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

sibianu

Acum 12 ani

BRAVO ! Stiti ce vreti ! NU VA LASATI CALCATI IN PICIOARE SI UMILITI DE PORTOCALII ASTIA FARA SUFLET AI LUI BOC SI MARINARU. Altfel ne iau si aerul...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus