Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

De azi, pensionarii sibieni sunt chemati zilnic la prosteste

Peste 200 de pensionari, membri ai Asociaţiei "Forumul Solidarităţii Sociale a Pensionarilor" din municipiul Sibiu, sunt aşteptaţi, începând de marţi, să protesteze zilnic, în Piaţa Mare din centrul oraşului, împotriva anunţatei scăderi a pensiilor, a declarat luni, pentru Agerpres, Gheorghe Georgescu, preşedintele asociaţiei.
Acesta a precizat că, marţi, sunt aşteptaţi în Piaţa Mare, în faţa Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, un număr de cel puţin 240 de protestatari, câţi au fost şi la ultimul protest.
"În numai o lună de zile de când ne-am constituit, deja avem 462 de membri pensionari din municipiul Sibiu şi zilnic tot mai mulţi vor să adere la asociaţia noastră", a mai spus liderul singurei asociaţii de pensionari care a protestat de la începutul crizei în judeţul Sibiu.
Gheorghe Georgescu a mai anunţat luni că Asociaţia "Forumul Solidarităţii Sociale a Pensionarilor" va da în judecată guvernul, dacă nu va trece moţiunea pregătită de PSD.
"Suntem "vinovaţi": Am muncit pentru ţara asta, pe care voi aţi ocupat-o. Voi nu plătiţi nimic. Solidaritatea este doar a noastră. Aţi golit visteria, ne trimiteţi la moarte! Datorită acestor abuzuri ne luăm dreptul de a da Guvernul în judecată", a spus Gheorghe Georgescu.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

ULOS

Acum 13 ani

Ala cu toba e presul lui Cindrea si alcolicul PSD.
Raspunde

BRAVO LOR

Acum 13 ani

EXEMPLU DE URMAT
Raspunde

PT ULOS

Acum 13 ani

ESTI UN TICALOS
Raspunde

Melee

Acum 13 ani

Razvratiti neamului. Pleaca si ei din casa ca sa nu mai consume curent si gaze. Nu mai bine plecati voi de tot dintre noi?
Raspunde

Melee

Acum 13 ani

*razvratitii
Raspunde

DEX

Acum 13 ani

La prosteste???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus