Marţi,
04.10.2022
Innorat
Acum
7°C

Lady Gaga socheaza: homosexualitate si blasfemie in noul videoclip - VIDEO

Controversata cântăreaţă a stârnit valuri de comentarii odată cu apariţia noului ei videoclip, în care apare înghiţind mătănii, legând un bărbat de pat şi experimentând bondage-ul, scrie Daily Mail, citat de Mediafax.

Fotograful Steven Klein, regizorul videoclipului, a declarat într-un interviu pentru revista Rolling Stones că atitudinea din acest videoclip i se potriveşte de minune artistei.

Videoclipul conţine multe scene controversate. Într-una dintre secvenţe, Gaga îşi dă jos bluza, rămâne topless, însă stă cu spatele la cameră. Cântăreaţa poartă o versiune modernă a sutienului conic promovat de Madonna, transformat de această dată în arme.

Într-un interviu acordat lui Larry King, Lady Gaga a declarat că acest videoclip reprezintă "celebrarea iubirii şi aprecierii sale pentru comunitatea gay"

Lady Gaga a primit premiul Outstanding Music Artist în cadrul galei Gay and Lesbian Alliance Against Defamation 2010 pentru cel mai recent album al ei, intitulat "The Fame Monster", dar şi pentru eforturile depuse în promovarea echităţii şi a imaginii comunităţii gay.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus