Duminică,
28.05.2023
Parțial Noros
Acum
10°C

Gaina batrana face ciorba bu... sau Jennifer Aniston isi arata sanii in noul ei film

Actriţa americană Jennifer Aniston a decis să renunţe la imaginea ei de "fată de treabă" şi va apărea topless în următorul ei film, în care va juca alături de Colin Farrell, informează The Sun, îm ediţia online, citat de Mediafax.

Jennifer Aniston, devenită celebră graţie rolului Rachel din serialul "Prietenii tăi/ Friends", va interpreta în lungmetrajul "Horrible Bosses" rolul unei femei obsedate de sex.

În acest film va juca şi Colin Farrell, în vârstă de 34 de ani, considerat un "băiat rău" al Hollywood-ului.

Potrivit presei de specialitate, partitura lui Aniston va marca o "desprindere totală" de personajele pe care le-a interpretat mulţi ani în diverse comedii romantice.

Jennifer Aniston, în vârstă de 41 de ani, a apărut parţial goală într-o scenă cenzurată din filmul "Despărţiţi, dar împreună/ The Break-Up" (2006).

Filmul "Horrible Bosses" va apărea pe marile ecrane în 2011.

Rolul lui Rachel Green din serialul de televiziune "Prietenii tăi/ Friends" i-a adus lui Aniston un premiu Emmy şi un Glob de Aur. Ea a mai jucat în comediile "Dumnezeu pentru o zi" (2003), "Rutina, bat-o vina" (1999), "Surpriză: Vine Polly!" (2004) şi "Despărţiţi, dar împreună" (2006). În ultimii ani, actriţa a avut o tentativă de a juca şi în alte genuri de filme, precum thriller-ul "Fără control" (2005), după care a revenit la stilul comediilor romantice, jucând în "Eu şi Marley" (2008) şi în "Despre bărbaţi şi nu numai..." (2009).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus