Joi,
09.02.2023
Ceata
Acum
-16°C

Cautatori de comori in Tenerife

Jeanina și Seb au schimbat cazarea. De la studio au trecut la apartament, cu un dormitor, tot în zona în care au locuit până acum. 350 de euro, pe lună, cu toate cheltuielile incluse, fără contract. ” Dezavantajul este că neavând contract, când vin puhoaiele de turişti putem fi notificaţi să plecăm. Dar am aşa o senzaţie că nu vor veni curând puhoaie de turişti în Tenerife, iar dacă vor veni, nu vor ajunge cu toţii pe vârf de deal în San Eugenio Alto (da, dezavantajul numărul doi: Bel Air se află şi mai sus pe deal decât locuinţa de până acum, dar mersul în pantă face picioarele frumoase :D )”, presimte Jeanina în legătură cu noul sezon turistic.
Între timp, Seb a descoperit că pasiunea căutării comorilor pierdute sau îngropate de alții nu dispare. Dimpotrivă, se retehnologizează la orice oră. ”Îmi spusese Je o poveste de la şeful ei Jose,  acum ceva vreme, cum că el ştie un tip care a făcut o avere cu detectorul de metale. Chiar şi el s-ar fi ocupat cu aşa ceva pentru scurt timp şi rezultatul cel mai bun a fost 300 de euro într-o zi. Eu am o oarecare rezervă faţă de sume şi de averile despre care îi vorbeşte Jose lui Je, dar sunt sigur că bani se găsesc destui pe plajele din Tenerife”, crede Seb. Acesta a descoperit și o serie de schimburi de informații pe această temă. ”Pe forumuri sunt chiar recomandări vis a vis de plajele cele mai bune pentru “meseria” asta. În capul listei ar fi  Playa Las Vistas, din Los Cristianos, apoi plaja din El Medano şi în general, plajele unde există baruri şi turiştii umblă la portofel”.
Investiția inițială necesară calculată de Seb ar fi de aproximativ 400 de euro. Deocamdată nu anunță dacă are sau nu în gând ceva serios legat de acest lucru.Foto: emigrantintenerife.info

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus