Marţi,
31.01.2023
Ninsoare
Acum
-2°C

Oborul lor, al canariotilor

Orice paradis, are târgul lui de vechituri, s-a convins Seb zilele trecute, când a ajuns pentru prima dată în târgul de vechituri din Guaza, aflat la 15 km de locul în care a ajuns alături de Jeanina.
Iar în târg, în spatele mărfurilor scoase la vânzare nu erau numai spanioli de-ai locului, ci și englezi și francezi, neapărat zâmbitori cu toții. Cât privește ofera, generoasă. ”Avem nevoie de o maşină de spălat, că în Bel Air nu este. Am găsit trei, cea mai ieftină 40 de euro, cea mai scumpă 60 de euro. Ne-ar mai trebui un radio, să mai cânte în surdină prin casă şi am gasit unul chiar drăguţ, la o englezoaică, cu zece euro, dar l-ar fi dat şi la cinci cred, dacă mă târguiam. Pentru vânătoarea de caracatiţe, ne-ar trebui nişte labe de înotat şi o arbaletă. Primele ar fi maxim doi euro, arbaleta gen puşcă cu aer comprimat, cu tot cu un set de săgeţi era 20 de euro, negociabil. Vrem să începem să jucăm tenis, că avem mai multe terenuri gratis în jur, iar la Guaza am descoperit nu una, ci vreo zece rachete, de la 1 euro la 10 euro, mărci cum ar fi Wilson, Rosignol sau Dunlop, în stare bună şi cu huse”, descrie Seb oferta.
Până la urmă și-a cheltuit și singurul euro pe care îl avea în buzunar – ” încă un set de snorkeling, mască şi tub, ca să putem  să înotăm împreună după peşti sau să ne scufundăm”.

Foto: emigrantintenerife.info

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Tag-uri: Bel Air

Vizualizari: 407

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Sibiu Auto Moto Show

Acum 12 ani

Sibiu Auto Moto Show 28-29 August la Sala Transilvania. Prima expozitie Auto-Moto din SIBIU! Veti avea ocazia sa admirati masini tuning, super cars, old cars, rally cars, motoare (Enduro, Choppers, Race etc.), atv-uri modificate, automobile offroad, concurs de miss, prezentare de moda, demonstratii cu motoare, burn-out masini, tombole pentru vizitatori si premii pentru participanti.
Raspunde

Dimitrios

Acum 12 ani

Je fato, nu-ti mai da pasarica pe datorie la toti ciumpalacii, ia-le banii de la inceput! Seb stie ce sa faca cu banii, isi mai ia un set de snorkeling si de restul o ia la laba.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus