Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Week-end teatral cu spectacole de succes

Teatrul Naţional „Radu Stanca” vă propune la acest sfârşit de săptămână un program special, care se impune după succesul extraordinar întregistrat de spectacolele noastre la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, ediţia a XVII-a.

Două dintre spectacolele la care biletele s-au epuizat cu mult timp înaintea începerii festivalului se vor juca în acest weekend. Vineri, 18 iunie, şi sâmbătă, 19 iunie, de la orele 22.00, Teatrul Naţional „Radu Stanca” prezintă la Hala Balanţa „Faust” după J. W. Goethe, regia Silviu Purcărete, spectacolul care a devenit un punct de atracţie turistică al Sibiului şi care a adus aici sute de iubitori ai teatrului din toată ţara, dar şi din afara graniţelor ei. „Un tramvai numit Popescu”, pe un scenariu de Gavriil Pinte după opera antumă şi postumă a lui Cristian Popescu, regia Gavriil Pinte, se va juca duminică, 20 iunie, de la ora 14.00, în tramvaiul care circulă pe ruta Sibiu - Răşinari.

Un alt spectacol itinerant regizat de acelaşi Gavriil Pinte, „Astăzi nu se fumoează”, îşi va începe călătoria sâmbătă, 19 iunie, ora 14.00, din parcarea Teatrului Naţional „Radu Stanca”.

Biletele pentru aceste spectacole sunt aproape epuizate, iar doritorii care se grăbesc le pot încă achiziţiona online, pe www.sibfest.ro, şi de la Agenţia Teatrală din Sibiu (Str. Nicolae Bălcescu, nr. 17).

Foto: Mihaela Marin

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus