Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-2°C

Accident grav in apropiere de Saliste

Două microbuze s-au ciocnit frontal aseară, în apropiere de Sălişte, iar ambii şoferi au ajuns la spital în stare foarte gravă. Primul microbuz, cu numere de Suceava, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal un al doilea microbuz, înmatriculat în Bulgaria. Autoturismul care se afla în spatele microbuzului bulgăresc nu a putut frâna la timp şi a lovit partea din spate a utilitarei. Şoferii microbuzelor au fost prinşi în fiarele contorsionate ale maşinilor şi au fost trimişi la spital doar după intervenţia SMURD. „În cursul nopţii, la Unitatea Primiri Urgenţe au ajuns doi pacienţi, victimele unui accident rutier. Unul dintre bărbaţi, de 28 de ani, din Botoşani, a suferit un traumatism cranio-cerebral cu comă gradul 3, un traumatism toraco-abdominal, hemiperitoneu cu şoc hemoragic şi traumatic şi fractură coapsa stângă. Pacientul a necesitat intervenţie chirurgicală de urgenţă, iar în prezent se află încă în stare grava în cadrul Secţiei Clinice Chirurgie I -ATI. Celălalt pacient, din Bulgaria, a suferit un traumatism toracic cu fracturi costale, fractură stern, fracturi deschise ambele gambe, fractură de bazin şi antebraţ drept, pacientul a primit îngrijiri medicale şi se află sub supraveghere în cadrul Secţiei Clinice Ortopedie -Traumatologie -ATI”, spune Raluca Puşcă, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean. Până la efectuarea măsurătorilor şi la îndepărtarea maşinilor avariate de pe carosabil, traficul a fost blocat mai bine de o oră.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus