Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
6°C

Trenuri noi de la Sibiu pana la mare

Un total de 48 de trenuri (24 Rapide, 14 Accelerate şi 10 Personale) vor asigura începând de astăzi legătura directă între principalele oraşe din ţară, printre care şi Sibiul, şi Litoralul românesc.

În plus faţă de trenurile de litoral vor circula şi două perechi de trenuri accelerat pentru a asigura conexiunea cu Delta Dunării, prin Tulcea, în perioada 19 iunie - 5 septembrie 2010. Astfel că, din Bucureşti Nord va pleca un tren dimineaţa, la ora 5.18, iar al doilea după-amiaza la ora 15.10, în timp ce din Tulcea, vor avea pelcarea la orele 06.00 şi 15.15.

De asemenea, în perioada 17 iunie - 26 septembrie 2010, CFR Gevaro va asigura serviciul de transport cu vagoane de dormit şi cuşete aflate în compunerea trenurilor dintre Constanţa/ Mangalia şi : Satu Mare, Sighetul Marmaţiei, Oradea, Cluj Napoca, Timişoara, Suceava Nord, Botoşani şi Arad.

CFR Călători vine şi cu oferte care acordă reduceri la transport: 'Minigrup 2 - 5', destinată celor care călătoresc în grupuri mici (de 2 - 5 persoane) şi este valabilă în toate zilele săptămânii, mai puţin în zilele de vineri şi duminică, cu reduceri între 10 la sută şi 25 la sută, 'cartea VSD' (vineri, sâmbătă, duminică) valabilă în week-end, cu reduceri între 25 la sută şi 60 la sută şi 'biletul dus-întors' cu o reducere de 10 la sută.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus