Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Unde iesim week-end-ul acesta in Sibiu?

Animale exotice, teatru de cea mai bună calitate, concerte de muzică clasică în aer liber şi jonglerii pe  elefanţi. Acestea sunt doar câteva din propunerile acestui sfârşit de săptămână în Sibiu.

 

Teatrul Naţional „Radu Stanca” vă propune la acest sfârşit de săptămână un program special, care se impune după succesul extraordinar întregistrat de spectacolele noastre la Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu, ediţia a XVII-a.

Două dintre spectacolele la care biletele s-au epuizat cu mult timp înaintea începerii festivalului se vor juca în acest weekend. Vineri, 18 iunie, şi sâmbătă, 19 iunie, de la orele 22.00, Teatrul Naţional „Radu Stanca” prezintă la Hala Balanţa „Faust” după J. W. Goethe, regia Silviu Purcărete, spectacolul care a devenit un punct de atracţie turistică al Sibiului şi care a adus aici sute de iubitori ai teatrului din toată ţara, dar şi din afara graniţelor ei. „Un tramvai numit Popescu”, pe un scenariu de Gavriil Pinte după opera antumă şi postumă a lui Cristian Popescu, regia Gavriil Pinte, se va juca duminică, 20 iunie, de la ora 14.00, în tramvaiul care circulă pe ruta Sibiu - Răşinari.

Un alt spectacol itinerant regizat de acelaşi Gavriil Pinte, „Astăzi nu se fumoează”, îşi va începe călătoria sâmbătă, 19 iunie, ora 14.00, din parcarea Teatrului Naţional „Radu Stanca”.

Biletele pentru aceste spectacole sunt aproape epuizate, iar doritorii care se grăbesc le pot încă achiziţiona online, pe www.sibfest.ro, şi de la Agenţia Teatrală din Sibiu (Str. Nicolae Bălcescu, nr. 17).

La Muzeul de Istorie Naturală (str. Cetăţii, nr.1) s-a deschis expoziţia de reptile vii. Preţul biletelor este de 5 lei pentru adulţi, 4 lei pentru copii şi 3 lei pentru grupurile organizate. În aceste preţuri este inclus dreptul de a fotografia şi ghidajul. Expoziţia poate fi vizitată şi în zilele de luni.

La Sala Transilvania a început “Târgul meşterilor constructori”. Expoziţia este deschisă până duminică, între orele 10:00 şi 20:00, iar luni, între orele 10:00 şi 14:00. Intrarea este liberă.

La Stadionul Voinţa şi-a făcut apariţia Circul. Puteţi merge cu cei mici să vadă jonglerii şi animale exotice între orele 16:00 şi 19:00 în acest week-end.

Cea mai frumoasă propunere pentru a încheia săptămâna vine de la Filarmonica Sibiu. Duminică de la ora 19:00, în Curtea Muzeului Brukenthal se cântă “Tango-Jazz”, un concert orchestră de cameră în aer liber, cu John McElroy (trompetă), Gheorghe Branici (trompetă, acordeon), Antonio Mihail (corn), Ion Palagniuc (trombon), Daniel Luca (tubă), Daniel Szasz (vioară), Cosmin Fidileş (vioară), Nicolae Modog (violă), Titus Tincu (violoncel), Andrei Marcovici (percuţie). Evenimentul face parte din Zilele muzicale româno-americane, un eveniment organizat de Filarmonica sibiană.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Om Bun

Acum 11 ani

Daneeeee, daca e deschisa pana duminica, la ce ne mai inviti si luni? Un pic de concentrare ...ce dracu!
Raspunde

om rau

Acum 11 ani

Fii mai atent "Om Bun" ca scrie bine in articol. Era o informatie in plus pentru cititori
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus