Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

CNADR in control la Sibiu: derularea lucrarilor nu va fi perturbata de activitati colaterale

Prefectul Constantin Trihenea a analizat, astăzi, cu reprezentanţii CNADR Bucureşti, ai constructorilor şi consultantului, stadiului de realizare a centurii ocolitoare a municipiul Sibiu, în special pe partea de autostradă. Cu acest prilej, prefectul le-a solicitat invitaţilor săi să aibă în vedere şi interesul investitorilor de pe platforma de Vest, privind accesul auto la DN1T (fostul DJ 106B Sibiu- Ocna Sibiului).

Au mai fost analizate, în prezenţa viceprimarului municipiului Sibiu, Virgil Popa, invitat să participe la întâlnire, detalii privind lucrările CNADR realizate împreună cu Primăria Sibiu. De asemenea, s-a discutat şi despre pregătirile pentru viitoarele lucrări la Coridorul IV european, în zona Cristian – Miercurea Sibiului, precum şi despre izolarea fonică în zona podului de la Guşteriţa.

În finalul dezbaterii, prefectul Trihenea s-a arătat convins că este necesar ca termenele de punere în funcţiune a traseelor centurii inclusiv lucrările colaterale să fie terminate până în noiembrie 2010. Reprezentanţii CNADR şi ai constructorilor au precizat că derularea lucrărilor nu va fi perturbată de unele activităţi colaterale, iar termenele finale vor fi respectate.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

Stef

Acum 13 ani

de-ar termina si astia mai repede cu centura asta.... cred ca ne apuca 2012 si tot nu e gata....
Raspunde

nenicu

Acum 13 ani

du-te ma, au fost aia in control la centura? si nu le-au dat soferii spitze in cur?
Raspunde

Sami

Acum 13 ani

Mai terminati cu clichee-le astea "Ca ne apuca 2012"!<br><br> E simplu! Anul asta pe la sfarsitul verii o sa fie gata. Is curios ce motive de lamentat o sa se mai gaseasca dupa ce se vor fi terminat lucrarile la centura...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus