Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
14°C

Cel mai modern teren sintetic pentru fotbal se deschide la Scoala 21 Sibiu

Sibienii vor avea începând de sâmbătă la dispoziţie o nouă locaţie unde pot să se recreeze jucând fotbal sau tenis de picior. Curtea şcolii Generale numărul 21, a devenit gazdă pentru unul din cele mai mari terenuri de fotbal pe suprafaţă sintetică. Arena care are 40 de metri lungime şi o lăţime de 20 de metri, beneficiază de o suprafaţă sintetică de calitate şi de instalaţie de nocturnă. Vă invităm să participaţi la inaugurarea oficială a locaţiei. Evenimentul are loc sâmbătă 25 iunie 2010, la ora 9.00” spune Darius Mara, unul din administratorii bazei sportive. Programul bazei sportive este zilnic între orele 8.00 – 24.00. La festivitatea de inaugurare vor participa oficialităţi din partea administraţiei locale şi judeţene, precum şi sportivi de marcă ai sportului sibian. (Vom revenii cu o completare legată de acest aspect zilele viitoare) Odată cu inaugurarea bazei sportive de pe strada Luptei nr 27, se lansează oficial şi Şcoala de Fotbal M&M, făcută în colaborare cu Academina Naţională de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti şi clubul FC Rapid Bucureşti. La inaugurare participă profesorul universitar doctor Ion Motroc. „În zilele de 26 şi 27 iunie 2010 se face o selecţie de copii cu vârsta cuprinsă între 5 şi 12 ani pentru această şcoală de fotbal. Selecţia are loc în zilele menţionate de la ora 9.00” a explicat Darius Mara.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus