Marţi,
17.05.2022
Acum
0°C

O noua strada in Sibiu: Bucovinei

Drumul care leagă strada Vrancei de Maramureșului va primi, din această lună, numele de strada Bucovinei. ”Pe această stradă nou creată, terenul este parcelat, în loturi destinate construcțiilor, pe unele dintre acestea existând deja documentații de urbanism aprobate (PUZ construire locuințe colective cu spațiu comercial) și autorizații de construire aprobate. Proprietarii acestor construcții au solicitat, prin adrese trimise instituției noastre și audiențe înregistrate, atribuirea unei denumiri stradale pentru strada cuprinsă între străzile Maramureșului și Vrancei din cartierul Ștrand. Pentru toate aceste construcții, precum și pentru cele care se vor realiza în viitor trebuiesc atribuite numere administrative, precum și o denumire stradală. În acest sens, a fost supusă spre aprobare d-lui primar o informare în care au fost propuse mai multe variante de denumiri, optându-se pentru denumirea «strada Bucovinei»”, scriu reprezentanții Serviciului de urbanism în motivarea proiectului de hotărâre prin care să fie atribuit numele noii străzi, proiect ce va fi supus votului consilierilor locali în ședința de joi.
Tot atunci este propusă și prelungirea străzii Ulmului (din zona Cartierului Tineretului) până la intersecția cu strada Orhideelor. Această decizie va impune și atribuirea unor numere administrative construcțiilor existente, cât și modificarea a două numere administrative existente pe strada Ulmului și a unuia existent pe strada Orhideelor. Pentru sibienii ce vor fi afectați de aceste modificări de numere administrative, cheltuielile pentru schimbarea actelor, inclusiv a cărții de identitate, vor fi suportate din bugetul local.

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 184

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus