Joi,
28.10.2021
Parțial Noros
Acum
6°C

GALERIE - Apel pentru curățarea deșeurilor. Cum arată un cartier al Sibiului

GALERIE - Apel pentru curățarea deșeurilor. Cum arată un cartier al Sibiului

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor a transmis în data de 2 aprilie către toate prefecturile din țară o solicitare de salubrizare a terenurilor proprietate publică.

Ministerul spune că solicitarea vine după semnalele comisarilor Gărzii de Mediu.

”Ca urmare a ultimelor controale desfășurate de comisarii Gărzii Naționale de Mediu la nivel național s-au constatat numeroase cazuri de deșeuri abandonate pentru care primăriile au fost notificate în vederea luării tuturor măsurilor pentru a curăța respectivele terenuri și de a încerca identificarea persoanelor responsabile de depozitarea ilegală a deșeurilor”, se arată în solicitarea ministerului.
În plus, reprezentanții guvernului atrag atenția că astfel de depozite necontrolate de deșeuri ar putea favoriza răspândirea noului coronavirus.
”În contextul epidemiologic actual, prezența depozitelor ilegale de deșeuri reprezintă un factor de risc suplimentar în răspândirea coronavirusului COVID 19, motiv pentru care vă rugăm să comunicați reprezentanților primăriilor din cadrul județului pe care îl coordonați să demareze, în regim de urgență, salubrizarea terenurilor proprietate publică pe care se afă depozitate deșeuri abandonate”, mai transmite ministrul mediului.
mediu

Iată, mai jos, cum arată cartierul Broscărie din Sibiu:

gunoi gunoi 6 gunoi 5 gunoi 4 gunoi 3 gunoi 2

 

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

7 comentarii

nastratin

Acum 1 an

Ce bine ar fi daca Primaria Sb ar lua exemplul altor orase (Tm) si ar aplica un set de masuri care sa cel putin reduca apucaturile nesimtitilor care-si arunca la nimereala mizeriile - de ex: cat mai multe camere de supraveghere, dar nu in centru (in jurul Primariei) ci in zonele "sensibile" (Broscarie, Turnisor, iesirile din oras); cresterea considerabila a cuantumului amenzilor pentru aruncarea de gunoaie pe spatiile publice sau private etc
Raspunde

nedumirit

Acum 1 an

Felicitam administratia locala pentru modul de intretinere a zonelor periferice ale orasului.Asa da, curatenie in stil german
Raspunde

Local2

Acum 1 an

Sa mai intretina si populatia, nu totul sa-ti faca administratia. Asta cu iti face tatucul tot e de sorginte comunista. Si sa nu vina structurile locale sa-ti faca curat, daca nu iti place, strangi singur! Aici nu vorbim de vreo retea sau alta chestie ce necesita echipa calificata si n-spe mii de aprobari.
Raspunde

Alex

Acum 1 an

Ne laudam doar cu Darul dat de Dumnezeu, adica o tara binecuvântată cu forme de relief multiple dar cu cetățeni iresponsabili, o distrugem singuri!!! Va multumesc din suflet pt atitudinea luată legat de problema gunoaielor. Își bat joc de natură, de aerul pe care-l respirăm. Peste tot gunoaie. Va rog insistati precum înalte tari civilizate sa dea parlamentul o lege cu AMENZI FOARTE MARI!!! Rusinos!
Raspunde

un sas

Acum 1 an

Mai rumanasilor....Nu trebuie legi si amenzi ..trebuie EDUCATIE...De acasa ...gradinita ...scoala .O sa muriti inecati in Gunoaie...Nu de CORONA...mult succes...
Raspunde

Cristian

Acum 1 an

Civilizatia se face cu ajutorul constrangerilor.Nu se calca pe caldaram de pe trotuar la culoarea rosie pt.ca se stie ca iei o amenda consistenta ... Off-topic-Daca erai sas stiai ca in Germania insulta adusa locuitorilor e pedepsita cu puscarie si amenda de-ti trec ifosele. Asa ca nu esti decat o biata trompeta care cauta scandal. Vorbesti de educatie si uita-te cum articulezi...
Raspunde

...

Acum 1 an

Legi avem. Problema este că nu se aplică, iar când se aplică, problema e că nu se aplica în mod egal.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus