Luni,
14.06.2021
Parțial Noros
Acum
10°C

Grecia vrea sa isi vanda insulele pentru a-si plati datoria

Grecia intenţionează să vândă sau să concesioneze pe termen lung unele dintre cele 6.000 de insule ale sale, în încercarea de a-şi plăti imensa datorie externă, potrivit Mediafax, care preia The Guardian, ediţia electronică. O parte din insula Mykonos, una dintre destinaţiile turistice cele mai frecventate ale Greciei, se află de asemenea pe lista regiunilor care vor fi vândute , potrivit ziarului britanic. O treime din această zonă este deţinută de Guvernul elen, care caută un cumpărător dispus să injecteze capital şi să dezvolte un complex turistic de lux, potrivit unei surse apropiate de negocierile în curs de desfăşurare.

Potenţialii investitori interesaţi de insula Rhodos sunt în principal ruşi şi chinezi. Roman Abramovici, miliardarul care deţine clubul de fotbal Chelsea, s-ar număra printre cei interesaţi, deşi un purtător de cuvânt al acestuia a negat că acesta este pe punctul să realizeze o investiţie în Rhodos.
 

Vizualizari: 144

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus