Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
21°C

Terenul sintetic de la Scoala 21 a fost inaugurat

Campioana mondială de gimnastică Steliana Nistor şi profesrul universitar Ion Motroc, de la ANEFS Bucureşti a inaugurat cel mai modern teren sintetic pentru fotbal din Sibiu. Inaugurarea arenei sintetice, de pe strada Luptei nr 27, a avut loc sâmbătă, 26 iunie, la ora 9.00 se în prezenţa a invitaţi de marcă din partea organizatorilor. Fosta gimnastă Steliana Nistor şi profesorul universitar doctor Ion Motroc, au tăiat panglica de ianugurare arenei. “Eu am muncit ca să am performanţe şi am făcut-o din greu ca să câştig medaliile pe care le am în palmares. Vă urez să ajungeţi şi voi sportive cât mai buni” a spus la inaugurare multipla campioană a Sibiului. Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ioan Banciu, precum şi oficialităţi de la Primăria Sibiu şi Inspectoratul Şcolar Sibiu, au luat parte la ianugurarea arenei care are 40 de metri lungime şi o lăţime de 20 de metri şi care beneficiază de o suprafaţă sintetică de calitate şi de instalaţie de nocturnă. Deputatul sibian Ioan Cindrea a fost şi el prezent la eveniment. “Este îmbucurător că astfel de terenuri apar în apropiere de şcolile din Sibiu” a opinat Cindrea. Zeci de copii la selecţie După festivitatea de inaugurare, în ciuda vremii nu tocmai potrivită pentru un astfel de eveniment, a avut şi un meci de fotbal demonstrativ la care au participat mai multe tinere talente de la echipe de fotbal din municipiul Sibiu. Totul s-a încheiat cu o preselecţie la Şcoala de Fotbal M&M, făcută în colaborare cu Academia Naţională de Educaţie Fizică şi Sport din Bucureşti şi clubul FC Rapid Bucureşti. Peste 40 de copii au venit să îşi demonstreze talentul la fotbal şi să convingă antrenorii că merită să fie selecţionaţi la una din echipele şcolii de fotbal.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

sibianul

Acum 13 ani

FELICITARI TUTUROR! AVEM NEVOIE DE O SCOALA DE FOTBAL LA SIBIU. Sa ne duce copii la fotbal. Prof. MOTROC E MARE IN FOTBALVL ROMANESC. EXCELENT
Raspunde

Un cetatean

Acum 13 ani

Steliana Nistor mai bine nu ai mai aparea in public, si ai trebui sa iesi definitiv din viata asta, pentru ca mai rau iti faci. Esti cercetata penal pentru fapte grave si constientizezi si tu ca nu vei scapa basma curata.
Raspunde

cr9

Acum 13 ani

ce fapte?
Raspunde

cr9

Acum 13 ani

zi acuma sa stim si noi
Raspunde

unul

Acum 13 ani

TI-AI STRICAT TOATA RECLAMA CU CINDREA PREZENT ACOLO.
Raspunde

ptr cetateanu' turmentat de la nr.2

Acum 13 ani

ASTA AR FI CULMEA SI E CEA MAI MARE IDIOTENIE PE SAPTALUNA ASTA... AUZI LA EL IDIOTU... steliana cercetata... BA BOULE COPILA ASTA O MUNCIT PTR TARA ASTA SI O FACUT O GRAMADA DE SACRIFICII CA SA VINA UN TAMPIT ASA CA TINE SA ARUNCE CU VORBE AIUREA. SA-TI FIE RUSINE !
Raspunde

ptr cetateanu de la nr 6

Acum 13 ani

a muncit, si-a luat medali, bravo ei, are si renta 30 de milioane NO Coment, a facut un bine pentru gimanstica. Dar pentru fapte de clanuri, mafie, batai comandate si altele ce se afla intr-un dosar mare si frumos ce mai spui tampitule de la nr 6. Crezi ca scapa usor ca a facut gimnastica, are ceva in plus in fata legi fata de oricare alt cetatean?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus