Luni,
06.02.2023
Innorat
Acum
-5°C

Constantin Trihenea a devenit presedinte de onoare

Prefectul Constantin Trihenea a devenit, începând de la finalul săptămânii trecute, preşedintele de onoare al "Clubului Investitorilor 01".

Asociaţia "Clubului Investitorilor 01" reprezintă mediul de afaceri din România şi a organizat în week-end, la Sibiu, un simpozionul cu tema: "Dezvoltarea afacerilor în judeţul Sibiu cu sprijinul instituţiilor financia-bancare, accesarea de fonduri nerambursabile de la U.E. Despre faliment, insolvenţă si taxe in perioada de criza. Oportunităţi de afaceri în judeţ". Întâlnirea s-a desfăşurat în sala "George Bariţiu" a prefecturii şi cu acest prilej a luat fiinţă filiala Sibiu a Asociaţiei, având următoarea structură de conducere: prefect Constantin Trihenea - preşedinte de onoare; Stelian Gal - preşedinte executiv; Ianina Roberts - prim-vicepreşedinte; Mihai Gheorghe - vicepreşedinte; Alber Ioo - secretar general.

Asociaţia "Clubul Investitorilor 01" a luat fiinţă în cadrul Senatului României, în urmă cu 9 ani, având ca scop principal crearea unui climat de afaceri favorabil în România, atragerea de investitori străini, încurajarea şi stimularea celor autohtoni. Asociaţia este prezentă în baza de date a Guvernului României, Preşedinţiei şi a Parlamentului, având participări numeroase la misiuni economice externe pe mai multe meridiane ale Globului la astfel de niveluri, soldându-se cu rezultate notabile pentru tara si investitori. În ultimul timp, au fost demarate formalităţile de înfiinţare a unor reprezentanţe în SUA (New York, Chicago, Cleveland), Canada (Toronto, Montreal, Halifax), Tokio, Mannila, Beijing, etc., iar în ţară sunt înfiinţate filiale în judeţele: Argeş, Arad, Bihor, Braşov, Constanţa, Dâmboviţa, Ilfov, Giurgiu, Timiş, Vâlcea, Brăila, Olt continuând cu judeţele Sibiu, Buzău, Teleorman, etc..

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

3 comentarii

me

Acum 12 ani

credeam ca-i presedinte de onoare la vointa sibiu
Raspunde

un sibian

Acum 12 ani

frectii si abureli...
Raspunde

***

Acum 12 ani

Dar ce a inventat Trihenea, ca nu stiu.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus