Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
9°C

Ion Cristoiu a slabit 30 de kilograme cu o reteta proprie

Jurnalistul Ion Cristoiu a declarat pentru Gândul că nu crede în reţete, medicamente sau alimente speciale care te ajută să scapi de kilogramele în plus.

"Eram prin '94-'95 când mi-am făcut câteva analize şi medicul mi-a recomandat să mai  slăbesc. Atunci am luat decizia că trebuie să mai dau câteva kilograme jos. Într-o lună şi ceva am reuşit să slăbesc 30 de kilograme. Medicul mi-a spus că am făcut greva foamei, deoarece a fost un proces spectaculos", spune jurnalistul.

Cristoiu completează că primele săptămâni au fost cele mai grele, deoarece procesul de slăbire nu decurgea repede. "Aveam momente când îmi doream să mănânc un măr la ora 11 noaptea, iar după ce am ajuns la 90 de kilograme, mi-am dat seama că sunt pe drumul ce bun", precizează analistul politic.

Cristoiu spune că a slăbit făcând sport şi mâncând cel mult trei mere la masa de seară. "Într-o zi am plecat de la Casa Presei până la Victoriei pe jos. Mi s-a făcut rău. Era să leşin, deoarece organismul meu nu era obişnuit cu efortul. Apoi, încet, încet, am început să alerg de la Casa Presei până la Victoriei".

Acesta completează că a avut o perioadă când alerga în fiecare zi, dimineaţa şi seara, "apoi treptat am renunţat la acest obicei". Cât priveşte cina, Cristoiu a mai declarat pentru Gândul că “masa de seară o iau în jurul orei 17:30. Mănânc trei mere, nici mai mult, nici mai puţin”.

Foto: Mediafax

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 823

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus