Marţi,
15.06.2021
Parțial Noros
Acum
18°C

Suvenir: apa poluata cu petrol

Doi fraţi din Florida, Jeffrey şi David Shiffman, încearcă să susţină eforturile de curăţare a petei de petrol din Golful Mexic îmbuteliind şi vânzând "apă poluată cu petrol", relatează Mediafax, care preia NBC, pagina electronică. O sticluţă de 60 de mililitri se vinde cu 9,99 de dolari pe site-ul oilspillwater.com. Este petrol adevărat şi apă oceanică, dar nu din Golful Mexic. La început, tinerii foloseau mostre de petrol din golf, dar navigatul era scump. Şi, având în vedere că tot profitul merge către trei organizaţii care se ocupă de curăţarea golfului, ei au decis să folosească ulei de motor.

"Multe persoane spun «extraordinar, dar nu ştiu dacă aş cumpăra»", declarat Jeffrey. "Dar noi chiar vrem ca oamenii să înţeleagă că aceasta este o donaţie pentru a ajuta mediul", a continuat el.

Cinci dolari pentru fiecare sticlă vândută acoperă costurile de producţie, iar restul de bani sunt împărţiţi între organizaţiile Reef Relief, The International Fund for Animal Welfare şi The International Bird Research Center.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus