Duminică,
22.05.2022
Acum
0°C

Liga Studentilor: UNIVERSTUDENT -un festival al studentilor-

Sibiu, 06 iulie 2010:
Astăzi, de la ora 10.00, a avut loc târgul de ONG-uri şi facultăţi în Piaţa  Mare. Pe la standurile facultăţilor au trecut peste 1000 de persoane, în cursul celor 4 ore.
Cele mai vizitate corturi au fost: al Institutului Confucius, al  Facultăţii de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului, al Asociaţiei Studenţeşti SOLIDUS din cadrul Facultăţii de Inginerie, care au prezentat roboţi, precum şi al Societăţii Studenţilor Medicinişti Hipocrate, care au masurat nivelul de monoxid de carbon din plamâni fumătorilor.

Miercuri, 07 iulie 2010, vor avea loc, în cadrul UNIVERSTUDENT International Festival & Fringe, o altă serie de activităţi culturale şi nu numai.
Începând cu ora 14.00, Liga HISTORICA din cadrul Facultăţii de Istorie şi Patrimoniu, va organiza vizitarea muzeului de istorie timp de o oră, unde poate participa orice doritor. Vizitarea muzeului este gratuită.


La ora 16.00 va avea loc White Parade, pe strada Nicolae Bălcescu, unde vor participa în jur de 100 de studenţi.
Teatrul Gong va găzdui două spectacole de teatru : de la ora 18.00 - “Scamatorii”, spectacol în cadrul Stagiunii de Vară, iar de la ora 19.00 – “Miţu şi Baruţu”, susţinut de trupa Evoc din Braşov.


De la ora 12.00, la Centrul de Reuniune Academică se va desfăşura workshop-ul ştiinţific “Ţinteşte-ţi viitorul”, organizat de Asociaţia Studenţilor în Psihologie Sibiu. Prin acest proiect se vizează informarea studenţilor cu privire la metodele de căutare a locurilor de muncă după absolvire, şi de asemenea parcurgerea etapelor necesare în vederea ocupării unui loc de muncă (realizarea CV-urilor, scrisorile de motivaţie, de intenţie, de mulţumire, etapele premergătoare unui interviu, interviul propriu-zis).


Centrul de Reuniune Academică va găzdui, de la ora 13.00 şi o conferinţă cu tema „Traficul de persoane”, susţinută de reprezentanţi ai Agenţiei Naţionale de Prevenire a Traficului de Persoane din Alba-Iulia.


De la ora 14.00, la Facultatea de Istorie, doritorii vor putea să urmărească filmul documentar „Antisemitismul”.
Seara se va încheia cu White Party la Hala Roşu, la clubul festivalului.


Pentru referiri ulterioare vă rugăm să contactaţi:

Iulia Macrea
e-mail: iulia_macreayahoo.com
mobil: +4 0747 831 557

 

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus