Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Inca 1140 de metri pentru pista de biciclete

Municipalitatea sibiană, prin intermediul firmei contractate, finalizează lucrările pe Aleea Călăreţilor şi, odată cu aceasta, pista de biciclete de pe această stradă va fi marcată corespunzător.

Astfel,  pista de biciclete are continuitate pe întreaga lungime, care permit acum o plimbare cu bicicleta de 8,2 km, dus – întors. Acest tronson urmează să fie marcat în următoarea perioadă, în funcţie de condiţiile meteorologice.

„Îi invit pe sibieni să folosească această pistă de agrement pentru biciclete. Am constatat cu bucurie că pista este foarte utilizată până acum şi în condiţiile în care investiţiile au avut de suferit mă bucur că am reuşit să finalizăm şi acest tronson” a declarat primarul Klaus Johannis.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 298

Comentarii

17 comentarii

tudor

Acum 13 ani

si cu cainii din zona de case (sau mai bine zis cu proprietarii ce-i lasa liberi) s-a rezolvat?
Raspunde

ghita

Acum 13 ani

In fata casei de pe Aleea Calaretilor nr 1 sunt tot timpul 4-5 caini foarte agresivi. Nimeni nu se ocupa de iei ?
Raspunde

mimi

Acum 13 ani

face-ti o pista si din gara mica ;eu pina ajung la pista sunt spulberata de tiruri
Raspunde

florin

Acum 13 ani

No offence dar atata timp cat pista de biciclete e plina de carucioare si folosita ca promenada de pietoni in sub Arini e degeaba. E cea mai aglomerata alee din parc, dar nu de biciclisti.
Raspunde

biciclist

Acum 13 ani

Este un mare pas inainte pentru biciclisti. Cred ca va amintiti cum erau fugariti de catre politistii comunitari (fosti gardieni publici) cei ce mergeau cu bicicleta prin parc, pentru a nu fi spulberati de masini. E adevarat ca sunt si multe carucioare, dar atit timp cit exista civilizatie si respect reciproc, iar biciclistii merg in plimbare si nu la concurs, cred ca e loc pentru toata lumea.
Raspunde

alt biciclist

Acum 13 ani

"plimbare cu bicicleta de 8,2 km, dus – întors" sa-i multumim d-lui primar. Super formulare, ca sa para mai multi kilometri. Si daca parcurgi pista de 2 ori dus intors avem 16,4 KM. Care pista? cea plina de pietoni si carucioare? cea nemarcata ca fiind pista de biciclisti nici macar azi?-din V. aurie pana la Zoo. Cea plina de santuri de pe str. Scoala de innot? dupa atatia ani, doar 4.1 km de pista amarata. si ne mai si laudam ca ce mare realizare am facut. faceti d-lor proiecte si puteti primi bani europeni pt. zeci de km de piste, cu care puteti atrage si o multime de turisti!!
Raspunde

K

Acum 13 ani

In urma cu cateva saptamani, plimbandu-ma cu bicicleta pe pista din Parcu Sub Arini, observin ultimul moment un sant. Era semiintuneric afara. Am pus frana brusc si m-am dat peste cap cu bicicleta. Multumesc tanarului care s-a ridicat de pe o banca si m-a ajutat.
Raspunde

alt biciclist

Acum 13 ani

e un lucru bun. dar nu cred ca tr sa ne laudam atat. cand vom avea pista ca in germania atunci il vom considera pe sasul iohannis un neamt adevarat. si atunci poate chiar il va sustine lumea pt premier sau presedinte.
Raspunde

problema

Acum 13 ani

prin parc e cel mai simplu de realizat o pista de biciclete, in oras e mai necesara (fara masini parcate, etc...)
Raspunde

vopsele

Acum 13 ani

Dar eu tot nu inteleg de ce trebuie vopsita aceasta pista in culoarea rosie. Nu e de ajuns un marcaj cu benzi adezive, si banii sa fie folositi pentru ceva mai util?
Raspunde

parc

Acum 13 ani

chiar daca e rosie e un amestec de pista pietonala cu carucioare cu copii, cu bunici, cu roleri si pe ici pe colo cate un biciclist. cred ca ar trebui montate semne de interzicere pt pietoni si alti participanti cu eceptia biciclistilor si implementat un regulament care sa prevada si sanctiuni pt cei ce incalca regulile. iar politia comunitara, care inca e in subordinea primariei, ar putea sa aloce 2-3 oameni pentru mentinerea regulii si "educarea" oamenilor.
Raspunde

iohannis

Acum 13 ani

sa nu uitam ca 2/3 din pista nu e decat fost trotuar existent cosmetizat. deci prea multe asteptari si laude pentru "pista" asta
Raspunde

dinu

Acum 13 ani

asta e bataie de joc. trag astia o pista inutila catre nicaieri in timp ce pe strazi se anuleaza carosabilul biciclistilor pe care il transforma in parcari. biciclistii de-abia incap intre masinile parcate si soferii inconstienti care-i depasesc
Raspunde

siby

Acum 13 ani

asa este Dinu. Cui foloseste o pista catre Cimitir sau gradina zoologica cand oamenii poate doresc sa mearga pe biciclete la serviciu, la piata, la Mall, in zona centrala abia asteapta gardienii cu 8 clase sa-ti scrie amenzile...de ce nu se traseaza piste de biciclete doar cu doua linii laterale albe (care costa mult mai putin decat vopsire completa cu rosu) pe trotuarele late din oras - Calea Dumbravii, Mihai Viteazul, Spitalelor, Stefan cel Mare, Kolarov, Rahovei, Dima, si multe altele care nu necesita nici pe sfert investitii cat pista realizata in 5 ani!!! si cu cati BANI???? Propun consilierilor si promarului o excursie la BRASOV DACA ARE AMBITIA SA INVETE CEVA!!!
Raspunde

zuPPazThaR

Acum 13 ani

Mda, era si mai frumos daca ar fi si pietonii mai eucati....merg ca <b>vitele</b> pe toata pista...Pe partea cu Olimpia plin de pensionari, parinti cu copii, carucioare, pe pista de biciclisti same sh!t...pe unde ar trebui sa ne dam?! Asta e Romania...degeaba avem pista daca e plin de nesimtiti. PS. pe "tronsonul" de la iesire din parc si pana in Rene trotuarul e mai lat decat pista de biciclisti...ghiciti pe unde se plimbau trei octogenari
Raspunde

ana any

Acum 8 ani

Nu este normal ca pietoni sa circule pe zona de agrement pentru biciclisti.Astazi 01.06.2015 am mers cu bicicleta si abia puteai sa depasesti . Va rog sa luati masuri .
Raspunde

lnh h

Acum 8 ani

***www.***/2015/06/01/cruzime-fara-margini-un-caine-al-unui-politist-schilodeste-si-ucide-toti-cainii-locuitorilor-de-pe-abatorului/
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus