Miercuri,
30.11.2022
Ceata
Acum
-4°C

Ursii au vazut-o in carne si oase pe Leona Lewis! La Zarnesti!

Cântăreaţa britanică Leona Lewis a vizitat sâmbătă rezervaţia de urşi de la Zărneşti, judeţul Braşov, unde a petrecut aproximativ două ore şi s-a interesat de istoricul sanctuarului şi de animalele care sunt îngrijite acolo.

Cristina Lapis, preşedintele Asociaţiei Milioane de Prieteni, care administrează rezervaţia Libearty de la Zărneşti, a declarat luni corespondentului Mediafax că vedeta britanică a venit la Zărneşti într-o vizită privată şi nu a vrut să mediatizeze evenimentul, însă a promis că va promova rezervaţia, de care s-a declarat extrem de încântată.

 

"A fost o vizită privată şi nu a vrut să facă un eveniment public. A sosit sâmbătă, la ora 12.00, şi a stat aproximativ două ore. A fost foarte încântată de tot ce a văzut la noi, pentru că este o mare iubitoare de animale şi a fost curioasă să afle despre istoricul rezervaţiei. E pasionată de natură şi de protecţia naturii şi a vrut să promoveze sanctuarul", a spus Lapis.

 

După vizita de la Zărneşti, unde a fost însoţită de agentul ei şi de Victor Watkins, de la World Society for the Protection of Animals (WSPA), Leona Lewis a petrecut o noapte la un hotel din Braşov, apoi, duminică, s-a îndreptat spre Bucureşti.

Lapis a declarat că vizita vedetei britanice este foarte importantă pentru rezervaţia de la Zărneşti, deoarece aceasta aduce un capital extraordinar de imagine în vederea promovării sanctuarului.

"Starurile care vin şi văd rezervaţia nu participă cu bani, dar e foarte important că, având un nume şi o imagine, fac multă publicitate. Am mai avut vizite importante ale unor vedete, precum Pierre Brice sau Natalie Imbruglia, anul trecut. De exemplu, când a venit Pierre Brice şi a luat un câine din România, s-au mai făcut, imediat în perioada următoare, încă 100 de adopţii", a adăugat preşedintele Asociaţiei Milioane de Prieteni.

Leona Lewis a venit în România după ce a încheiat un turneu european şi a decis ca ultimele două zile să şi le petreacă în ţaranoastră, ea ţinând în mod special să viziteze rezervaţia de urşi, potrivit presei britanice.

"Când am auzit despre viaţa pe care o au urşii captivi din întreaga lume, am fost şocată. După toate traumele pe care le-au suferit, nu este posibil să fie eliberaţi direct în sălbăticie. Aşa că i-am întrebat pe cei de la WSPA dacă pot vizita o rezervaţie de urşi pentru a vedea cu ochii mei cum sunt îngrijiţi urşii după ce au fost salvaţi", a spus Leona Lewis, citată de presa britanică.

Leona Lewis, în vârstă de 25 de ani, a devenit un star internaţional odată cu câştigarea concursului britanic "The X Factor", în 2006. Cel de-al doilea single al său, "Bleeding Love", de pe albumul de debut "Spirit", s-a clasat pe locul întâi atât în topurile englezeşti, cât şi în cele americane, o performanţă care nu a mai fost realizată de o interpretă britanică din 1986 (Kim Wilde).

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus