Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Concert simfonic cameral in aer liber

Concertul va avea loc duminica, 25 iulie, in curtea interioara a Palatului Brukenthal si va incepe la ora 18! Biletul de intrare costa 15 RON pentru adulti si 10 Ron pentru copii! Orchestra Sunetul Muzicii, dirijata de maestrul Viorel Mailat va invita la o lectie de muzica in 2 parti. In prima parte intitulata Bijuterii Muzicale, membrii orchestrei vor face o trecere de la preclasicism la muzica romantica moderna cu piese de la 1600 pana la anul 2000. Melodiile arhi-cunoscute vor fi explicate si vor fi prezentate de maestrul Viorel Mailat astfel incat vom intelege in o cu totul si cu totul alta modalitate muzica simfonica. In cea de-a doua parte va fi prezentata muzica familiei Strauss, cu o invitatie la vals pe partituri foarte cunoscute, in special compuse de catre Regele Valsului, Johann Strauss fiul.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus