Marţi,
22.09.2020
Parțial Noros
Acum
18°C

Consiliul Judetean "doneaza" revista Transilvania si Teatrul Gong

28 Iulie 2010 13:55

În şedinţa de joi, consilieri judeţeni vor supune la vot transferul Teatrului Gong şi Centrului Interetnic Transilvania, care editează revista de cultură Transilvania către Primăria Sibiu, respectiv Universitatea Lucian Blaga. Măsura este luată pentru a salva salariaţii acestor instituţii. Cele două instituţii care vor prelua Teatrul Gong şi revista Transilvania au dat asigurări că se va păstra bugetul şi personlul existent.

Comentarii

2 comentarii

Baritiu

Acum 10 ani

Faptul ca in loc sa reduca functionarii, paseaza institutiile de cultura ca la ping pong, este semn rau. De la cultura se taie toate posturile care se reduc, iar contopistii raman toti. Revista Transilvania a incaput in malaxorul ceausisto-securisto-ingineresco-infractional al lui Oprean. E ca si ingropata moral. Salut autonomie, spirit national romanesc si demnitatea care i-au cladit prestigiul in toate perioadele. Dupa ce si-au superdotat institutiile sasesti de cultura, sasii din fruntea Sibiului dau cu piciorul in revista cea mai prestigioasa a miscarii nationale romanesti. Este semnul ca nu mai trebuie sa-i votam ! Si-au incheiat misiunea. Si-au revendicat tot ce au avut si ce n-au avut, au luat prin abuz Brukenthalul, si-au finantat Forumul German etc. Gata, Johannis si Bottesch ! Ajunge!
Raspunde

viorel

Acum 10 ani

nu inteleg pentru ce faci atata caz; Universitatea are mult mai multi bani decat consiliul judetean care sincer n-a prea facut nimic pentru revista; sa nu mai vorbesc ca nu vad ce legatura are Johannis cu toate astea
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus