Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
13°C

Nurofen pentru copii nu dauneaza sanatatii

După ce în luna februarie s-au retras de pe piaţă 6 loturi de Nurofen pentru copii, ca urmare a unor aglomerări ale suspensiei observate în flacon , după analize s-a stabilit că medicamentele sunt inofensive pentru sănătate. Producătorul anunţă că deşi produsele din loturile respective erau sigure pentru sănătatea copiilor, decizia de retragere a fost luată de producătorul Nurofen pentru copii ca măsură de precauţie. "Retragerea Nurofen pentru copii suspensie orală cu aromă de căpşuni 100 ml a fost efectuată ca urmare a unei decizii voluntare a producătorului şi nu ca urmare a cererii venite din partea Agenţiei Naţionale a Medicamentului. Dat fiind că siguranţa şi calitatea produselor sunt pe primul plan pentru producătorul Nurofen pentru copii, dorim să îi asigurăm pe pacienţii noştri că nu există niciun motiv de îngrijorare, deoarece au fost luate pur şi simplu măsuri de precauţie", se arată într-un comunicat de presă.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 205

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus