Vineri,
01.12.2023
Cer Senin
Acum
14°C

BRD este peste Carpatica si Reiffeisen. La fotbal

Angajaţii ai băncilor Transilvania, BRD, Carpatica şi Raiffeisen Bank din Sibiu au luptă sâmbătă pentru supremaţie la fotbal pe teren sintetic. Intenția organizatorilor primei ediţii a acestei competiţii spun că scopul acesteia este acela de cultivare a pasiunii și dezvoltare a spiritului de echipă, a fairplay-ului și a mișcării în general, precum și îndrumarea celor dornici spre practicarea sportului, a fost atins. La evenimentul care s-au înscris numai puţin de 6 echipe, meciurile de fotbal au fost foarte disputate. În finala mare cei de la BRD Sibiu au învins cu scorul de 4-1 pe cei de la BCR, iar în finala mică, Banca Carpatica a trecut greu cu 3-1 de echipa celor de la Banca Transilvania.
”Ne bucurăm că angajții de la băncile sibiene au răspuns pozitiv la inițiativa noastră. Vom continua genul acesta de competiții pe viitor, în intenția noastră fiind acum organizarea unui campionat între mai multe instituții publice din Sibiu”, a declarat Darius Mara, organizator al evenimentului, avut loc pe terenul sintetic de fotbal din incinta Școlii nr.21 strada Luptei nr.27.
La sfârșitul competiției organizatorii au premiat toate echipele înscrise. Primele trei clasate au primit câte un rând de echipament sportiv, o minge și dimplome. Echipele clasate pe locurile 4, 5 și 6 au fost recompensate cu câte o minge și diplome de participare.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

tsd-istu

Acum 13 ani

psd o organizat de unde sa dea mara darius bani pt turneu...
Raspunde

vivi

Acum 13 ani

cool :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus