Duminică,
21.04.2024
Partial Noros
Acum
6°C

Obi deschide magazinul de la Sibiu peste trei saptamani

Primul magazin din cadrul viitorului centru comercial Prima Shopping Center se va deschide în fix 21 de zile, mai precis pe 24 august. Magazinul de la Sibiu ar fi al șaselea din rețeaua Obi România -  nu mai departe de aprilie anul acesta, același lanț de magazine de bricolaj a deschis un magazin și la Ploiești. Primul magazin al companiei germane a fost deschis în noiembrie 2008, în Capitală.
Obi Sibiu este rezultatul unei investiții de aproximativ zece milioane de euro și are ca finalitate aproximativ 10.000 de metri pătrați de spațiu comercial. Magazinul de la Sibiu va deveni parte a unui lanț de peste 520 de magazine, amplasate în 13 țări din Europa, inclusiv România.
Obi este cel de-al cincilea mare distribuitor DIY (do-it-yourself) din lume, având peste 38.000 de angajaţi. Oferta Obi este axată pe materiale de construcții, tehnică, materiale de interior și grădinărit.
Deși solicitată încă de acum câteva săptămâni, reprezentanții companiei nu au transmis ziarului Turnul Sfatului detalii suplimentare despre magazinul de la Sibiu. Cert este că această unitate va fi condusă de Lucian Sălcudean, fostul membru al conducerii executive a Metro Sibiu și fost director al Obi Pitești.

Cine vine după Obi

Magazinul de bricolaj Obi este prima etapă din dezvoltarea Prima Shopping Center, un proiect de 120 de milioane de euro. Inițiatorii acestuia sunt Klaus Reisenauer și Kurt Wagner, asociați în cadrul Oasis Consulting, în cadrul acestui proiect avându-i drept parteneri pe CA Immo International din Austria şi Banca Austria. Următoarea etapă a proiectului o reprezintă construcția unui magazin de mobilă. ”Încă suntem în negociere cu celelalte două ancore, mobilă și hypermarket”, a declarat Reisenauer pentru Turnul Sfatului.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

6 comentarii

ca sa vezi!

Acum 13 ani

Ce cariera pentru Lucian Salcudean dupa jurnalismul agramat de la Tribuna!
Raspunde

Iluminator

Acum 13 ani

Multi vor da faliment cu venirea OBI in Sibiu,pentru ca practica preturi bune in comparatie cu Ambient
Raspunde

mircea b

Acum 13 ani

lumea este uneori rautacioasa, dar in perioada 96-97, era o placere sa primesti in birou jurnalisti precum lucian si/sau cosmin. Oricum dar cei doi baieti, impuneau prin tinuta, comportament, punctualitate, seriozitate si bun simt. Lucian nu lua in seama rautatile lumii. Atunci esti cineva, cand esti vorbit si de rau !.
Raspunde

iulian

Acum 13 ani

Mircea ai perfecta dreptate. Imi amintesc cu placere momentele cand Sibiul nu avea altceva decat ceea ce organizau tinerii de la Tribuna. Bafta Lucian cu deschiderea OBI. Era cazul sa avem si altceva in Sibiu!
Raspunde

iulian

Acum 13 ani

pentru comentariul 1: crezi ca iti poti asuma parerea si altfel decat din spatele unui jenant anonimat ? Vestea proasta pentru tine este ca mamica ta va trebui sa te mai nasca o data pentru a te ridica la valoarea celor pe care ii critici! Cred ca ai foarte multe frustrari; insa e normal pentru cineva nerealizat in viata.
Raspunde

io

Acum 13 ani

sugeti-va
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus