Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Belgienii de la BelRom mai fac un mall

Belgienii de la BelRom, care au dezvoltat şi vândut ulterior parcul de retail de la Şelimbăr, vor să construiască un mall pe terenuri ale Electroputere, în Craiova. Belgienii, care au terminat cinci parcuri de retail în România, vor să anexeze mall-ului din Craiova un magazin de bricolaj şi unul de îmbrăcăminte, potrivit Ziarul Financiar. "În proiectul realizării Electroputere Shopping Center noi nu vrem să demolăm nimic decât anexele care se găsesc acolo. În rest, vom amenaja acele hale de la Electroputere, care vor fi însă adaptate la zilele noaste", a declarat pentru Mediafax Adrian Turhină, office project manager al Electroputere Shopping Center, care susţine că investiţia de la Craiova se ridică la 45 mil. euro.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

un sibian

Acum 13 ani

de ce este important asta pentru Sibiu??? daca va spunem ca nu traiti cu picioarele pe pamant va suparati...
Raspunde

exact

Acum 13 ani

mai bine scrieti despre animale sau orice altceva din Sibiu. Asta asteptam de la un ziar local, nu filozofii aiurea despre situatia din tara sau pseudostiri de prin sud!!!
Raspunde

io

Acum 13 ani

pentru ca firma are sediul in sibiu de aia
Raspunde

acelasi sibian

Acum 13 ani

inca odata - ce daca are sediul in Sibiu??? atunci cand construieste ceva in Sibiu este interesant pentru noi !!! Profitul oricum NU ramane in Sibiu...ganditi inainte de-a scrie ceva!!!
Raspunde

iarasi io pentru acelasi sibian

Acum 13 ani

gandeste tu bai panglica.firma are angajati in sibiu,plateste salarii, are proiecte in derulare in tara dece se dezvolta, deci are legatura cu sibiul.profitul ce te manca pe tine ce face cu el...sau vrei sa-ti faca tie strazi si parcuri
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus