Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Corin Cindrea: Sibiul are o baza sportiva excelenta

Conducerea Clubului Gaz Metan îşi doreste ca publicul sibian sã fie alãturi de echipa lui Cristian Pustai şi la urmãtoarele partide pe care aceasta le va desfãsura pe Stadionul Municipal.

Preşedintele Corin Cindrea spune cã baza sportivã din Sibiu oferã toate conditiile pentru o bunã desfãsurare a jocurilor.

"Suprafaţa de joc de la Sibiu este excelentã. Am avut conditii bune de pregãtire pentru prima partidã oficialã pe care am disputat-o acolo. Sibiul are o bazã sportivã foarte frumoasã, care a corespuns perfect necesitãtilor noastre. Publicul spectator a fost si el la înãltime pe toatã durata meciului, si cred cã asta a contat pentru echipã. Sper ca publicul sã fie în continuare alãturi de noi la fiecare meci, iar jucãtorii vor fi cu sigurantã mult mai motivati atunci când vor stii cã au suportul spectatorilor" a declarat Corin Cindrea

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

Dani

Acum 13 ani

La niste preturi rezonabile s-ar fi umplut stadionul...dar asa, cred ca nici jumate nu mai vin la urmatorul meci
Raspunde

IUDA

Acum 13 ani

SUSTINETI VOINTA SIBIU !! 21 august ora 11:00 , primul meci al sezonului se va juca pe Municipal in compania celor de la Dacia Mioveni ( locul 3 , sezonul 2009-2010 ) .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus