Joi,
22.04.2021
Partial Noros
Acum
9°C

Tiberiu Ivancea, si(n)gur pentru sefia Politiei sibiene

Șeful fostului ”doi ș’un sfert” din cadrul Poliției Sibiu, subcomisarul Tiberiu Ivancea va fi, aproape sigur, noul șef al Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu. La ora redactării acestei știri, subcomisarul era în examenul pentru ocuparea postului de inspector șef, fiind singurul care participă la examen: comisarul șef Crișan Lăzureanu, directorul Centrului Chinologic de la Sibiu, s-a retras din competiție. ”Am considerat că un căpitan nu își părăsește niciodată corabia atunci când aceasta se scufundă. Există anumite semnale de la București, potrivit cărora Centrul chinologic de la Sibiu și-ar putea pierde personalitatea juridică și vreau să lupt să nu se întâmple acest lucru. România și Uniunea Europeană are nevoie de această Școală în continuare, mai ales acum, în vederea securizării frontierelor Schengen”, a declarat Lăzureanu pentru Turnul Sfatului. Prin faptul că el s-a retras, singurul care s-a mai prezentat azi la examen a fost Tiberiu Ivancea, cel care în prima parte a acestui an a devenit șef al Serviciului de informații și protecție internă din cadrul Inspectoratului sibian de poliție. Oficial, încă nu a fost confirmat faptul că acesta ”ar fi trecut examenul”, dar potrivit unor surse din cadrul Poliției sibiene, este aproape sigur că singurul candidat va deveni inspector șef. ”Nu m-aș fi retras din cursă dacă nu aș fi știut că al meu contracandidat este profesionist. Îl cunosc pe domnul Tiberiu Ivancea, nu cred că examenul va fi o problemă pentru el. Vom avea, probabil, un inspector șef tânăr și profesionist”, a mai spus Lăzureanu.

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

9 comentarii

cainele

Acum 10 ani

Auzi acolo \"capitan\". Pai \"domnul\" lazurenu a adus centrul chinologic in situatia de a fi restructurat deoarece este persoana non grata in IGPR fiind aruncat de la institutul criminalistic la sibiu ca acum sa-i desfiinteze si scaunul
Raspunde

cainele

Acum 10 ani

.....sau poate gresesc si politia romana nu mai are nevoie de caini
Raspunde

Sfinxul

Acum 10 ani

S-au dus dracului rânduielile în TARA ASTA , DACĂ acest IVANCEA AJUNGE SEFUL POLITIEI SIBIENE. Este trist că un asemenea personaj cu o masca de profesionist, prietenii stiu de ce, ajunge în această poziție. Probabil are calități numai de el știute care îl recomandă pentru acest post, sau știute de pila lui TAINICĂ. Of!Patrie dragă, pe ce mâini ai ajuns!
Raspunde

Plagiator din alt ziar

Acum 10 ani

Pe forumul unui alt ziar, am gasit acest text, care mi s-a parut interesant: \"Nu este de vina Ivancea, pentru sistemul care a evoluat in Romania. Totul este la cheremul puterii fara noima, fara lege, fara limite, fara morala. S-a stricat complet societatea. Ca sa fii seful Politiei la Sibiu, trebuie sa ai acceptul mafiei (Carailie, Ariton si gazarii de la Medias). cei care nu s-au bagat \"la bataie\", sunt cerebrali si scarbiti. Politia este folosita ca o cenusareasa a mai marilor coloniei Romania.\"
Raspunde

doru ivan

Acum 10 ani

Pentru plagiatorul din alt ziar Sa-i sugi p.... lui Carabulea si sa i-o si mananci. Poate asa te saturi. Dupa cate stiu Carabulea nu se ocupa de jigodii ca tine. El are alte lucruri de facut la firmele lui.
Raspunde

ganditotul

Acum 10 ani

nici unul din ce-i doi nu sunt competenti mai ales cel care a renuntat, a renuntat pentru ca se simpte incompetent nu faptul ca are alte probleme de rezolvat pentru romania
Raspunde

ganditorul

Acum 10 ani

lazureanu singura scoala care a frecventat-o zi de zi a fost scoala de gradati din armata in rest pe banda rulanta
Raspunde

LOL 2 :)

Acum 10 ani

dar tu ce calitati ai mai \"SFINXULE\"???
Raspunde

mda

Acum 9 ani

pai de aceia defapt avem politisti pe strada incompetenti de munca lor.nu ala care vrea sa fie acolo si oricum ar fi e pus acolo devina sunt astia carei pun ...imi rapesc din timp pt as face ei normele...pai timpu cetateanului care nu a facut nimic merge omenesc pe strada este norma lor?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus