Miercuri,
30.11.2022
Innorat
Acum
-2°C

Anul acesta, ARTmania intra si in cluburi

ARTmania Festival prezintă anul acesta, pe lângă cele șase concerte din Piața Mare, alte șase concerte cu tot atâtea trupe românești de excepție. De la punk rock până la melodic death, trecând printr-un tur panoramic al scenei românești, cele șase trupe vor oferi concerte în Piața Mică și în cluburile partenere situate în centrul Sibiului.
Grimus, ACT, LOST, Tiarra, 9.7 RICHTER și Sign of Agony cântă la ARTmania Festival 2010. Concertele vor avea între 13-15 august pe scena special amenajată  pentru recitalurile acustice ale formațiilor ACT, Tiarra, Sign of Agony și Grimus. Sign of Agony și Grimus vor cânta în Music Pub, Tiarra și Act vor urca pe scena din Flying Time, iar în Bohemian Flow vor încânta publicul LOST și 9.7 Richter.
Accesul în locațiile partenere este permis strict posesorilor de brățări ARTmania obținute în schimbul biletelor sau abonamentelor la punctele de acces sau de informare amplasate în Piața Mare în perioada 13-15 August 2010.


ARTmania Festival 2010 prezintă şase concerte în Piaţa Mare în zilele de vineri şi sâmbătă, dar şi evenimente alternative în weekend-ul 13-15. Biletele și abonamentele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Germanos, Carturesti, Diverta, Vodafone, Humanitas, Domo, şi online, pe www.eventim.ro şi www.myticket.ro, adăugând la preţurile de mai jos comisionul de ticketing în valoare de 6%.  În funcţie de perioada achiziţiei costurile sunt: între 1 iunie - 12 august: 90 RON pe zi şi 160 pentru abonamente, iar între 13-15 august: 110 RON pe zi şi 180 RON pentru abonamente.
Festivalul ARTmania este co-finanţat de Consiliul Local Sibiu prin Primăria şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu şi de Consiliul Judeţean Sibiu.
Parteneri sunt Blue Air - Smart Flying, Canon, iStyle - Apple Premium Reseller, F64 Studio, Lanțul hotelier Continental Hotels, Am Ring Hotel și Ibis Hotels.
Parteneri instituționali sunt Muzeul Național Brukenthal, Complexul Național Muzeal ASTRA Sibiu, ASTRA Film.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus