Vineri,
02.12.2022
Parțial Noros
Acum
3°C

Sibienii, chemati la un nou festival. De sah si bridge

Cei pasionați de șah și bridge vor avea parte de mâine de un ”festival de șah”, iar la finele săptămânii viitoare este programată continuarea, cu un ”recital” de bridge.
Festivalul de şah, ce va avea loc între 7 și 13 august, este împărţit pe patru secţiuni: open seniori, open copii sub 12 ani, open copii sub 8 ani şi turneu de blitz. Competiţiile de juniori fac parte din Circuitul Naţional Grand Prix Junior România 2010. Până în acest moment s-au înscris aproximativ 100 de jucători din România şi Republica Moldova.
Apoi, în  premieră pentru Sibiu, în perioada 13-15 august, va avea loc festivalul de bridge. Evenimentul este împărţit pe două secţiuni: concurs echipe (matchpoints) şi concurs IMP-uri. Se estimează că vor fi 60 de participanţi.
Festivalul se desfășoară, atât pentru sahiști, cât și pentru cei care joacă bridge, la Grand Hotel Sibiu, și este organizat de Asociaţia Club Sportiv Logismart Sibiu cu sprijinul Primăriei,
Persoanele care doresc să participe la eveniment se pot înscrie la numărul de telefon 0724023684 sau pe adresa de e-mail: logismartsibiu@gmail.com. Mai multe detalii pot fi obținute și pe www.frsah.ro sau www.sahjunior.ro.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus