Vineri,
29.03.2024
Innorat
Acum
12°C

Capitalul Concefa va fi majorat de aproape trei ori, la 56,8 milioane lei

Acţionarii Concefa Sibiu (COFI) au participat cu 37,1 milioane lei la majorarea capitalului companiei de construcţii, valoarea capitalului urmând să crească de aproape trei ori, la 56,8 milioane lei.

Compania are în prezent un capital social de 19,7 milioane lei, divizat în 197 milioane de acţiuni cu o valoare nominală de 0,1 lei. Acţionarii au aprobat la finalul lunii mai o suplimentare de capital de 39,4 milioane lei. Pentru această operaţiune, compania a emis 394 milioane de acţiuni cu o valoare nominală de 0,1 lei. În perioada de exercitare a dreptului de preferinţă acţionarii au subscris 371,4 milioane de acţiuni, în valoare cumulată de 37,1 milioane lei, se arată într-un raport transmis, marţi, de Concefa pieţei Rasdaq a Bursei de Valori Bucureşti. "Acest proces de majorare a capitalului social se înscrie în cadrul strategiei de dezvoltare şi consolidare a poziţiei grupului Concefa Sibiu - Tunele Braşov pe piaţa construcţiilor, în special de căi ferate", se arată în raportul companiei.

Concefa este controlată de directorul general, Horaţiu Cercel, care deţine împreună cu mama sa, Maria Cercel, 68,64% din acţiunile companiei. Preţul titlurilor Concefa a stagnat marţi la 0,16 lei, iar la această cotaţie compania are o capitalizare de 31,5 milioane lei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

2 comentarii

x

Acum 13 ani

Cu comunicatul asta au confirmat majorarea de capital deja. Nu mai e o chestiune viitoare, dar deh...
Raspunde

lacra

Acum 13 ani

rusine.la cluj la firma concefa se plateste oamenii cu 500 de mii la zi.rusine mareeeeeeeeeeeeeeeee.asa se plateste ziua in constructiiii?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus