Vineri,
19.04.2024
Innorat
Acum
4°C

Un cetatean chinez care avea viza de sedere in Romania expirata a fost gasit la Sibiu

Un cetăţean chinez a cărui viză de şedere în România era expirată de la sfârşitul lunii iulie a fost depistat de Serviciul pentru Imigrări Sibiu, bărbatul fiind amendat şi având la dispoziţie 15 zile să părăsească ţara, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Serviciul Imigrări Sibiu, bărbatul a fost depistat, luni după-amiază, în timpul unei acţiuni realizate în colaborare cu Poliţia municipiului Sibiu. "Poliţişti din cadrul Serviciului pentru Imigrări Sibiu, în colaborare cu Poliţia municipiului Sibiu, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii şederii ilegale a străinilor în Sibiu, Piaţa Ştrandului, ocazie cu care a fost depistat cetăţeanul chinez C.X. care avea dreptul de şedere expirat, de la sfârşitul lunii iulie. Străinul în cauză a intrat în România în baza unei vize de tranzit valabilă cinci zile şi nu a părăsit România la expirarea dreptului de şedere", se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, cetăţeanul chinez a fost sancţionat cu suma de 400 de lei şi s-a emis decizie de returnare de pe teritoriul României, valabilă 15 zile.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus