Marţi,
31.01.2023
Innorat
Acum
-1°C

Spectatorii de la Festivalul Artmania pot intra gratuit in Muzeul Astra si pot inchiria biciclete

Spectatorii de la Festivalul Artmania vor putea intra gratuit în muzeele care aparţin de Complexul Naţional Muzeal Astra din Sibiu şi vor putea închiria, tot gratuit, 70 de biciclete pentru a vizita oraşul, transmite corespondentul Mediafax.

Claudiu Stanciu, manager de comunicare în cadrul Artmania Festival, a declarat, joi,că ediţia din acest an a evenimentului aduce multe noutăţi pentru spectatori. "Avem foarte multă muzică, dar şi foarte multe artificii. Va fi un spectacol cum nu s-a mai văzut în Sibiu. În plus, avem o mulţime de evenimente alternative, muzeele din Sibiu vor fi deschise aproape non-stop şi la unele dintre ele se va putea intra gratuit", a spus Stanciu. Potrivit sursei citate, în cele şase muzee care aparţin de Complexul Naţional Muzeal Astra se va putea intra gratuit, iar la Muzeul Naţional Brukenthal se va plăti o taxă de intrare de trei lei. În plus, organizatorii festivalului au primit, de la unul dintre sponsori, 70 de biciclete pe care le pun gratuit la dispoziţia publicului, între orele 10.00 şi 17.30. Spectatorii vor putea vizita Târgul Meşteşugarilor Populari din Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului sau se pot plimba pe pista specială pentru biciclişti a oraşului.

Festivalul Artmania se va desfăşura în Piaţa Mare din Sibiu, de vineri şi până duminică. În cele trei seri de festival, organizatorii aşteaptă peste 20.000 de spectatori.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

nelu

Acum 12 ani

care sunt cele 6 muzee din cadrul Complexului Muzeal Astra?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus