Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Al 6-lea jucator pune panouri de baschet prin tot Sibiul

Asociaţia suporterilor echipei de baschet CSU Sibiu, 'Al 6-lea jucător' a demarat un program de amplasare de panouri de baschet în oraşul Sibiu.

Primul panou de baschet a fost amplasat la baza sportivă 'Fair-Play' de lângă Calea Cisnădiei, 'Fair-Play' punând gratuit la dispoziţie terenul Asociaţiei 'Al 6-lea jucător'. Accesul este gratuit pentru oricine doreşte să se recreeze într-un mod plăcut, prin sport.

Cu trei ani în urmă, Asociaţia 'Al 6-lea jucător' a iniţiat o campanie de strângere de semnături pentru amenajarea de terenuri de baschet în Sibiu. Atunci, cele peste 1600 de semnături strânse au fost depuse la Primăria Municipiului Sibiu, Asociaţia cerând drept de folosinţă a unor terenuri publice nefolosite din zonele de blocuri, în vederea amenajării acestora, din bani proprii, în terenuri de baschet. Primăria a fost atunci de acord în principiu, să închirieze un teren Asociaţiei 'Al 6-lea jucător', prin licitaţie publică, în condiţiile întocmirii documentaţiilor de specialitate şi obţinerii avizelor necesare.

Programul a fost până acum finanţat în totalitate de Asociaţie 'Al 6-lea jucător' care cere pe această cale sprijinului atât a firmelor sibiene pentru susţinerea acestui pogram, a Primăriei Sibiu dar şi a persoanelor fizice pentru identificarea de locaţii potrivite pentru acest proiect. Totodată, Asociaţia caută în continuare locaţii pentru amplasarea viitoarelor panouri de baschet.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

BLOG

Acum 13 ani

In presa apar tot mai multe atacuri catre terte persoane ,pe care le vad sau le citesc fregvent chira de la promotori Sunt nu numai deceptionat dar si speriat de consecintele campaniei Bunelor Maniere care iata ne dezvaluie adevarta fata a promotorilor Daca sponsorii pot sa investeasca si in lipsa de bun simt si in lipsa de deontologie profesionala, nu inteleg pozitia oficialitatilor care sustin cica Capitala bunelor maniere cu parteneri unde materialele de bun simt devin raritati Va lansez o provocare .Hai sa criticam si sa dezavuam fiecare material care incalca bunul simt , sa –i combatem pe autori sau semnatari , si sa le schimbam naravul Astept pe BLOG OF NOTE! INSCRIERI PE LISTA PROTESTUL MEU FATA DE CEI IMORALI SI LIPSITI DE BUN SIMT
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus