Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Eugen Pirvulescu: Baiatul meu joaca la Gaz Metan si vom fi adversari

Preşedintele executiv al clubului Pandurii Târgu Jiu, Eugen Pîrvulescu, a declarat, miercuri, că a discutat cu fiul său, Paul Pîrvulescu, jucător la formaţia Gaz Metan Mediaş, cei doi urmând să fie adversari în meciul din etapa a V-a a Ligii I, transmite corespondentul Mediafax.

"Băiatul meu joacă la Gaz Metan Mediaş, dar una e una şi alta-i alta. E jucător profesionist şi îşi apără culorile clubului lui. Chiar am vorbit cu el pe tema asta, vin aici şi e normal să îşi dorească să ia puncte. Cei de la Gaz Metan vin să câştige la Târgu Jiu sau să plece cu puncte, dar noi sperăm să nu fie aşa. Noi avem nevoie mai arzătoare decât ei de aceste puncte", a spus Eugen Pîrvulescu.

Pîrvulescu a afirmat că speră ca jucătorii formaţiei Pandurii să se concentreze şi să obţină cele trei puncte de la meciul cu Gaz Metan. "Sunt trei puncte necesare pentru noi. Gaz Metan a început mai bine campionatul şi se află chiar pe prima poziţie, deci vine din fotoliul de lider la Târgu Jiu. Dar sper ca băieţii să fi trecut peste eşecul mai dur cu Gloria Bistriţa şi să se concentreze să obţină cele trei puncte puse în joc la partida cu Gaz Metan", a precizat Pîrvulescu.

Oficialul gorjean consideră că Gaz Metan a ajuns pe primul loc în clasament, deoarece au avut meciuri mai uşoare: "Cei de la Gaz Metan au avut o programare mai uşoară decât noi, pentru că au jucat cu mai multe nou promovate. În schimb, noi am avut jocuri ceva mai dificile decât ei, pentru că am jucat cu Unirea Urziceni, Dinamo Bucureşti şi cu Oţelul Galaţi, care a fost revelaţia sezonului trecut, dar şi cu Gloria Bistriţa, o echipă care pierde destul de greu puncte acasă". În ceea ce priveşte poziţia ocupată de echipa din Târgu Jiu în acest moment, Pîrvulescu nu este deloc îngrijorat: "Este doar începutul campionatului, sunt mai multe echipe cu două puncte acolo de la locul 15 în jos, dar nu e relevant acum clasamentul pentru că e abia începutul campionatului. Avem doar două puncte, dar sperăm ca sâmbătă să obţinem victoria şi să acumulăm şi noi cinci puncte şi să rămânem cu minus patru în clasamentul adevărului".

Partida Pandurii Târgu Jiu - Gaz Metan Mediaş, din etapa a V-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 22.00.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus