Miercuri,
28.09.2022
Partial Noros
Acum
13°C

TOP SOC! Colegiul National Octavian Goga ocupa penultimul loc in municipiu

Colegiul Economic "G.Bariţiu", Grupul Şcolar Industrial Construcţii de Maşini şi Colegiul Naţional "Gh.Lazăr" sunt cele mai bune licee din municipiul SIbiu, conform site-ului www.admitereliceu.ro. Topul a fost alcătuit luând în considerare următoarele criterii: media de admitere (50%), media de la examenul de BAC (30%) şi media rezultatelor obţinute la olimpiade (20%).  Media de admitere reprezintă o medie ponderată a ultimelor medii de admitere de la toate specializările din liceul respectiv. Media de BAC reprezintă media aritmetică a mediilor de la BAC ale tuturor elevilor din liceul respectiv, de la toate specializările, iar media de la olimpiade s-a obţinut luând în calcul numărul de elevi premiaţi, fazele la care au participat şi numărul total de elevi din liceul respectiv.
Colegiul Naţional Octavian Goga se află în acest top pe locul 17, PENULTIMUL!

TOPUL LICEELOR DIN SIBIU:
1. Colegiul Economic "G.Baritiu"
2. Grupul Şcolar Industrial Construcţii de Maşini
3. Colegiul Naţional "Gh.Lazăr"
4. Grupul Scolar Industrial de Transporturi Cai Ferate     
5. Liceul Teoretic "Onisifor Ghibu"
6. Colegiul Tehnic Energetic     
7. Liceul de Arta Sibiu     
8. Colegiul Agricol "D.P.Barcianu" Sibiu     
9. Colegiul Tehnic "Independenta" Sibiu     
10. Grupul Scolar "Avram Iancu" Sibiu     
11. Colegiul Tehnic Textil Sibiu     
12. Colegiul National "Samuel Von Brukenthal" Sibiu     
13. Colegiul Tehnic de Industrie Alimentara "Terezianum" Sibiu     
14. Grupul Scolar Constructii Si Arhitectura "Carol I" Sibiu     
15. Colegiul National Pedagogic "A.Saguna" Sibiu
16. Liceul Teologic Baptist "Betania"
17. Colegiul National "O.Goga" Sibiu
18. Liceul Teoretic "C.Noica" Sibiu

TOPUL LICEELOR DIN MEDIAŞ:
1. Scoala Nationala de Gaz Medias  
2. Liceul Teoretic "St.L.Roth" Medias
3. Liceul Teoretic "Axente Sever" Medias     
4. Colegiul Tehnic "Mediensis" Medias     
5. Grupul Scolar Automecanica Medias     


 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

23 comentarii

Un link spre top?

Acum 12 ani

Nu? Va e frica de faptul ca le-ati putea darama serverele celor care au facut topul daca puneti un links spre site-ul lor?
Raspunde

eleva

Acum 12 ani

nu cred ca este adevarat, avand in vedere ce medii mari au fost anul acesta la bac la goga + numarul de olimpiade si locurile luate de elevii din prestigiosul colegiu.. :)
Raspunde

x

Acum 12 ani

Un elev de la Goga nu se poate compara cu unul de la Energetic,sau de la Independenta!.Nivelul de invatare la Goga este unul destul de mare fata de celalalte licee.
Raspunde

mircea

Acum 12 ani

Orice ati spune dar nivelul elevilor din licee a scazut enorm. Acest lucru a fost dovedit la bacul de anul acesta. Este jenanta cifra de promovabilitate din acest an. Nu a fost vreodata mai mica ! Acesta este si viitorul tarii, corect ?
Raspunde

x

Acum 12 ani

admitereliceu.ro/top-licee
Raspunde

un absolvent de Goga

Acum 12 ani

Foarte curios clasamentul ... nu contest viridicitatea acelor date, dar ele coantifica eventual nivelul de pregatire al elevilor la admiterea in liceu, care nu are legatura cu activitatea liceului ci eventual cu al scoli generale absolvite, pe cand nivelul unei institutii de invantamant ar trebui sa aibe ca principal criteriu nivelul cunostintelor la terminarea lui. In acest caz cu siguranta clasamentul ar fi cu totul altul ...
Raspunde

un absolvent de Goga

Acum 12 ani

Inca ceva ... ma uit la genereatia mea (promotia 1996) si vad suficient de multi medici, profesori, avocati, economisti etc, ca sa fiu convins ca acel clasament nu are nici o relevanta ... Din calasa mea, din 20 de absolventi, 19 au studi superioare si detin functii cheie acolo unde lucreaza si nu au terminat facultatea pe la Spiru Haret sau Alma Mater ... ci doar facultati de stat prestigioase ...
Raspunde

Aproape absolvent la Goga

Acum 12 ani

Printre absolventii de la Goga se numara si un denumit Emil Hurezeanu, care desi nu (mai) face unanimitatea în presa, continua sa fie un exemplu de reusita profesionala. Constipatii vor spune probabil contrariul.
Raspunde

mnda

Acum 12 ani

hai sa fim seriosi...gheorghe lazar brukenthal si goga top 3....nimic altceva, clasamentul e cea mai mare prostie care poate fi conceputa. constructii de masini?ahahahhahah
Raspunde

lazar

Acum 12 ani

sincer, nu prea cred in acest clasament, sincer in facultate se vede diferenta intre proaspat absolventii goga&lazar si ceilalti. realitatea o simt a fi alta si stiu ca multi sunt in asentimentul meu. ma rog, sunt niste informatii doar, faptul ca le vedem in mass media nu inseamna ca sunt adevarate. PS. \"un absolvent de Goga\" are dreptate, dupa parerea mea
Raspunde

:)

Acum 12 ani

am contact cu mediul universiatar, si va spun ca desi nici eu nu asa convins de acest studiu, are si un pic de dreptate, nu va mai umflati in pene ca sunteti absolventi de goga sau lazar, scoala se poate face oriunde daca vrei, am vazut multi studenti si nu la facultati private, ci la stat chiar pe locuri bugetare veniti de la goga si lazar, de o prostie incredibila, de incultura nu mai vorbim, viitori guta si copilul minune, cat despre rezultatele la bac, acestea sunt dezastroase si se stie ca cei de la scolile cu nume sunt umflati, plus ca nu se ia in calcul ca la cele cu profil tehnologic dau bacul si cei de la profesionale sau de la seral, asa ca cel mai bine ar fi sa recunostem ca nivelul a scazut mult peste tot si cu noul sistem fara un examen adevarat in calsa a VIII- a va scadea si mai mult si va afecta in primul rand scolile cu nume, gen goga si lazar unde vor patrunde toti incultii cu bani sau copiii unuia si altuia cu functie pe nu stiu unde, si eu sunt curios unde se va ajunge
Raspunde

Anonim

Acum 12 ani

Pentru cel de deasupra mea. Tu unde ai terminat de nu ai invatat sa pui punct intre fraze? Cred ca toti cei din goga, orice clasa stiu sa puna un punct.
Raspunde

elev la goga

Acum 12 ani

doar atat am de zis...rezultatele se vor vedea la admitere la facultate...si apaoi o sa rastoarne clasamentul
Raspunde

elev la goga

Acum 12 ani

o sa se rastoarne clasamentul(pardon)
Raspunde

Laura

Acum 12 ani

Parerea mea este ca acest clasament nu este tocmai corect, este imposibil ca Liceul O. Goga sa fie clasat pe penultimul loc. Haideti sa fim seriosi?! Criteriile luate in calcul pentru alcatuirea acestui clasament nu reflecta adevarata valoare a unui liceu, depinde ff mult de alti factori mult mai subiectivi decat o simpla nota..conteaza mai mult gradul de severitate al profesorilor, modul in care se acorda notele, cat de mult se permite copierea si trisarea..etc
Raspunde

Se poate!

Acum 12 ani

Stiti voi cati au fost la olimpiade de la Liceul CFR? sau Independenta? Habar nu aveti . Nu conteaza unde inveti...conteaza sa inveti . WORD!
Raspunde

absolventa de goga

Acum 11 ani

Acum serios liceul baptist, cfr, independenta ... cred ca cine a facut topul acesta era de prin africa de sud si nu prea stia cum sta treaba pe aici. Nu imi laud liceul dar sa fim seriosi ... nimeni, absolut nimeni din sibiu nu va crede asta ... Desi totusi exista o explicatie ... poate elevi care nu au reusit sa promoveze (si va spun eu ca la Carol de ex ... sunt multtttiii) au fost exclusi si nici asa goga nu ar fi pe locul 17 ...
Raspunde

o mama

Acum 11 ani

Nu stiu cum se fac clasamentele nici cum sunt celelalte licee dar la goga pot sa va spun ca deocamdata se face carte. Am baiatul elev la goga si nu am decat cuvinte de lauda, vom mai vedea pe parcurs dar sunt mai mult ca sigura ca nu o sa se schimbe in rau.
Raspunde

anonim

Acum 11 ani

Oameni buni va certati in comentarii degeaba, nu cred ca conteaza ce liceu faci atata timp cat iti place ceea ce faci, cu siguranta sunt elevi buni atat in liceele bune din Sibiu cat si in cele sa zicem mai putin bune si totodata elevi mai putin interesati de invatatura ca sa zic asa, padure fara uscaturi nu este. Nu vad ce conteaza un top al liceelor cand la fel cum din liceul Gh. Lazar poate absolvi un informatician de exceptie pe viitor la fel poate fi un viitor arhitect din Carol sau un viitor inginer mecanic din energetic , cfr, sau independenta. Conteaza sa invati si sa ramai cu ceva dupa terminaarea liceului, pt ca nu prestigiul liceului si nici macar profesorii nu-ti vor da de mancare pe viitor ci tu o vei face. Asa ca invatati oriunde a-ti fi la orce liceu.
Raspunde

Dan - absolvent de Lazar

Acum 11 ani

La ce comentarii puneti voi astia din Goga, si la felul cum va atacati, parca imi vine sa cred ca topul e veridic. TAMPITILOR, e o gluma facuta de un destept care a stiut ca o gramada de idioti o sa ia articolul fara sa il verifice si o sa il posteze pe alte 100 de portaluri, pana capata iz de realitate. Asa face 90 % din mass-media. Mai bine va apucati sa comentati stirile de pe timesnewroman.ro, sunt la fel de veridice si de comice ca si articolul asta.
Raspunde

absolvent de goga in 2011

Acum 10 ani

sigur ca da:)) din cate imi aduc bine aminte, goga este pe locul 7 pe tara, asa ca nu cred ca mai are vreo relevanta acest top fantoma.. si sunt chiar curioasa cum ar rezista elevii de la grupul de constructii de masini si de la cfr in goga, cel putin trei saptamani.. ar ytrebui sa stam o secunda sa analizam care a fost procentul de promovabilitate al acelor licee si al cnog si care a fost media totala(in cate imi aduc aminte, nu cred ca a fost in goga medie sub 7) si apoi sa alcatuim topuri ale performantei.. si orice ati zice, goga ramane the one and only, din toate punctele de vedere: educatie, respect, conduita, profesori foarte interesati si bine pregatiti, a caror pregatire se rasfrange asupra elevilor! daca ar fi sa repet inca o data liceul, tot goga as aleg la orice ora! si, de asemenea, ar trebui sa avem in vedere cati elevi din goga au ajuns la prestigioase universitati din tara si din strainatate!
Raspunde

eleva din goga

Acum 10 ani

Nu ma dau mare ca sunt din Goga, dar clasamentul asta e de neinchipuit! Cum poate spune cineva ca anumite grupuri scolare din Sibiu sunt mai bune decat Goga! E de neconceput! Oricine poate vedea diferenta dintre un absolvent Goga si unul Independenta! Sau Textil?! Hm! Oricine stie ca , concurenta este la nivelul Goga-Lazar, care nici nu se compara cu celelalte licee! Voi chiar credeti ce ati scris pe site? :)))))
Raspunde

Eu

Acum 7 ani

Buna
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus