Marţi,
27.09.2022
Cer Senin
Acum
17°C

Daciana Sarbu va cere la Bruxelles ajutoare alimentare pentru persoanele cu venituri mici

Europarlamentarul PSD, Daciana Sârbu, membru al Comisiei de Agricultură a Parlamentului European, va solicita Comisiei Europene să extindă programele de ajutorare a categoriilor defavorizate şi care pot fi grav afectate de creşterile semnificative ale preţurilor la alimente. În prezent, în Uniunea Europeană, 40 de milioane de oameni suferă de foame, din cauza veniturilor foarte mici. În anul 2006, programul alimentar european ajuta doar 13 milioane de cetăţeni să primească alimentele de bază, iar eurodeputata PSD consideră că UE trebuie să lărgească şi să îmbunătăţească acest program de sprijinire a persoanelor aflate sub pragul sărăciei.
Eurodeputata PSD a prezentat luni la Bruxelles structura raportului pe care îl va redacta în numele Comisiei AGRI, în cadrul unei prime dezbateri cu membrii acesteia. Raportul vizează recunoașterea agriculturii ca sector strategic în contextul asigurării securității alimentare şi se incadreaza in  dezbaterea cu privire la viitorul politicii agricole comune după 2013. Raportul realizat de Daciana Sârbu va fi adoptat în Comisia AGRI în luna decembrie şi în plenul Parlamentului în luna ianuarie a anului viitor.  

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

cadrilater

Acum 12 ani

daca ajutoarele vor consta iarasi in produse in natura, nu vine nimeni sa le ridice, ca ultima oara, ori pentru ca nu au nevoie, ori pentru ca nu-si pot permite transportul. Altceva daca se acorda fonduri, si le vor ridica tocmai cei smecheri, care au din ce trai, asa ca nici cum nu e bine doamna Sarbu, faceti intai ordine in ograda si pe urma cereti la EU.
Raspunde

silvian

Acum 12 ani

iata o vaca careia nici pisatul sa mi-l beie nu la-s da. huo muisto
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus