Joi,
18.04.2024
Innorat
Acum
5°C

Primele declaratii ale ministrului Ariton: "Prioritatile sunt trecerea acestei perioade economice dificile"!

Ministrul Economiei, Ion Ariton, a declarat că va continua proiectele începute de Videanu, că va menţine dialogul cu acesta şi că agenda ministerului va fi stabilită împreună cu ex-ministrul Videanu. "Sunt conştient de faptul că ne-aţi lăsat un minister cu rezultate foarte bune. Sunt convins ca împreună cu aceşti colaboratori pe care i-am cunoscut astăzi vom putea continua ceea ce aţi început", a declarat Ariton. "Vreau să mulţumesc domnului Videanu pentru primirea pe care mi-a făcut-o. Sunt convins că în următoarele zile o să mai avem discuţii şi vom încheia şi vom duce mai departe ceea ce aţi început. Sunt conştient de faptul ca ne-aţi lăsat un minister cu rezultate foarte bune, cu o ştacheta ridicată, ceea ce pe mine personal mă obligă. Sunt convins că împreună cu aceşti colaboratori pe care i-am cunoscut astăzi vom putea continua ceea ce aţi început. Priorităţile sunt trecerea acestei perioade economice dificile", a declarat Ariton, citat de Hotbews.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 219

Comentarii

3 comentarii

ULOS

Acum 13 ani

S-a inlocuit un incompetent afacerist cu un incompetent afacerist in devenire. Tara de cacat!
Raspunde

lavi

Acum 13 ani

cred ca este o colaborare buna...un afacerist bun cum e Videanu si un manager bun cum e Ariton...impreuna cu staful care mai e in minister si cu interesul fiecaruia cred ca Ministerul acesta va da roade...
Raspunde

dan

Acum 13 ani

prioritatile sunt trecerea...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus