Vineri,
26.04.2024
Parțial Noros
Acum
6°C

Urinoterapie in centrul Sibiului

 

Exclusivitate! Cercetat penal pentru o serie întreagă de infracţiuni, de la economice la infracţiuni sexuale, liderul MISA, Gregorian Bivolaru, a revenit în România. Autoexilat în Suedia în momentul în care autorităţile române au început urmărirea penală, Bivolaru şi-a luat inima în dinţi, a acceptat să dea seama justiţiei române şi a revenit în ţară. Vestea a scos în stradă mii de adepţi ai Mişcării pentru Integrare în Absolut. Văduviţi ani de zile de prezenţa celui care a creat această mişcare, yoghinii, cum mai sunt ei numiţi, au decis să îl primească în Sibiu cu surle şi trâmbiţe pentru o spirală tantrică ce urma să îi reintegreze pe toţi în absolut. Surpriza yoghinilor a fost imensă la revederea cu idolul lor. Bătrânelul ochelarist, cu părul cărunt şi cam rar, cu ochi bulbucaţi şi statură anemică a suferit o transformare radicală. Toţi adepţii s-au frecat la ochi minute în şir când l-au văzut pe scena din Piaţa Mică şi nu le-a venit să creadă: semăna cu Guţă. Guru Bivolaru avea din nou păr, nu foarte mult dar măcar des, fir negru ca pana corbului şi era acoperit din cap până în picioare cu coroane suedeze din aur, topite şi transformate în lanţuri, ghiuluri, ceas, brăţară şi vreo doi dinţi, ca să strălucească în absolut când deschidea gura. Iar Guru Bivolaru şi-a primit adepţii cu braţele deschise. Le-a povestit, în versuri de cicalaca-chichicea aventura sa suedeză. Le-a povestit cât de greu i-a fost lui, câţi duşmani şi-a făcut şi cum de-abia aşteaptă să moară duşmanii lui. Ce mai, lumea era în delir. Din exilatul de acum câţiva ani, gurul era un om renăscut. Ca pasărea Phoenix, din urină. Şi că tot veni vorba, de urină nu de biata pasăre Phoenix, revederea nu putea fi lipsită de vechea practică străbună, practicată de bunicul, unchiul din Canada şi verişorul de la Săsăuş ai lui Bivolaru, yoghinii au fost invitaţi la o sesiune de urinoterapie, menită să golească corpul şi mintea de negura acumulată în atâţia ani de restrişte. Cuminţi şi ascultători, ca de fiecare dată, yoghinii îngrămădiţi în faţa scenei din Piaţa Mică au început să colecteze lichidul gălbui, dătător de speranţă. Au mai scăpat un strop pe dale, un strop în faţă la Casa Artelor, vreo trei litri la intrarea în Music Pub, au decorat un pic şi gangul de la Bohemian, au făcut concurs de urinare în lungime pe scările ce coboară spre Oraşul de Jos, şi s-au jucat de-a Darth Vader în gangul ce iese în Avram Iancu. Şi-au încrucişat săbiile galbene. Şi uite aşa, ai naibii yoghini, cum au transformat ei Piaţa Mică în budă publică. Aaaaaau, viaţa meaaaaaa!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus