Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Si la Medias ies bani din inchirierea teraselor

În acest an, municipalitatea medieşeană a scos la licitaţie 14 locuri pentru terase estivale în cartierele din oraş şi un spaţiu de 300 mp în Piaţa Regele Ferdinand. Până în momentul de faţă, din taxele aferente închirierii acestor spaţii comerciale s-a încasat suma de 108.567 lei în bugetul local al municipiului Mediaş.

„Cele mai multe cereri  au vizat zona centrală a oraşului, dar şi cartierele Vitrometan şi  Gura - Câmpului. Au  avut dreptul să participe la licitaţie firmele care nu înregistrau restanţe la bugetul local. Taxele  au fost diferenţiate în funcţie de zonă,  iar licitaţia a pornit de la 1,3 lei/mp/zi în zona centrală şi 1,05 lei/mp/zi în zona periferică”, a declarat viceprimarul Floarea Taropa.

 Prin HCL 99/26.04.2010 Consiliul Local al municipiului Mediaş a aprobat închirierea unor suprafeţe de teren aparţinând domeniului public în scopul amenajării unor terase de alimentaţie publică, pe perioada estivală.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus