Sâmbătă,
03.12.2022
Partial Noros
Acum
6°C

Fabrica de Scurt Metraje

Miercuri 22 Septembrie 2010, filmele de scurt metraj işi vor face din nou apariţia în mediul cultural urban din România. Începând cu acest sezon, “SPUNE PE SCURT, Short Film Area” işi propune să consolideze “linkurile” dintre pasionaţii de film din România, prin intermediul evenimentului lunar “FABRICA DE SCURT METRAJE” care se va desfăşura în mai multe oraşe simultan.

Sibiu, Bucureşti, Timişoara, Cluj, Braşov, Iaşi şi Târgu Mureş vă aşteaptă începând cu luna septembrie să petreceţi 2 ore alături de cele mai bune filme internaţionale de scurt metraj produse în ultimii ani. Prima proiecţie va avea loc pe 22 septembrie începând cu ora 21:00.

Scurt metrajele prezente în programul acestei ediţii provin din 6 ţări: UK, Japonia, Germania, Spania, Ungaria si România. Locaţiile care vor găzdui evenimentul sunt următoarele: Bucureşti – Club Fabrica, Timişoara – Club Setup, Cluj – Club Insomnia, Braşov – Ceainăria Ceai ETC, Iaşi – Club Brain, Sibiu – Art Café, Tg. Mureş – Teatru 74.

Pentru a nu creea inconveniente, având în vedere numărul limitat de locuri de care dispun locaţiile în care se desfăşoară Fabrica de Scurt Metraje, organizatorii vă sfătuiesc să faceţi din timp o rezervare prin telefon (sau prin sms la tarif normal - *Nume*Prenume*Oraş*Nr de locuri) la 0729.742.975. Biletele vor fi puse în vânzare doar în ziua evenimentului, în fiecare locaţie. Preţul unui bilet de intrare este de 10 RON.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

Carcotas

Acum 12 ani

UK nu e tocmai o tara , in rest suna bine :)
Raspunde

Alin Patru

Acum 12 ani

UK este o tara. The United Kingdom is a constitutional monarchy and unitary state consisting of four countries: England, Northern Ireland, Scotland and Wales...... Carcotasii ar trebui sa aiba ceva cultura...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus