Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

DGASPC Sibiu: colaborare cu Deventer, Olanda

În perioada 2005-2009 Municipalitatea din Deventer-Olanda a colaborat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu  în vederea dezvoltării servicilor sociale destinate persoanelor cu handicap. În cadrul acestei colaborări, încă din 2007, Fundaţia Clowns for Life, care îşi are rădăcinile în localitatea Eindhoven-Olanda desfăşoară, în fiecare an activităţi cu copii din centrele de plasament aflate în subordinea DGASPC Sibiu. În cadrul acestor activități membrii fundației  folosesc abilităţi şi deprinderi precum: mimică, limbaj non-verbal dar și terapii precum cea prin muzică și cântece pentru a aduce în viaţa copiilor momente speciale care au menirea de a-i destinde și de a le umple sufletele de fericire.
Astfel, respectând tradiția şi în acest an, în perioada 20-25 septembrie 2010, membrii fundaţiei Clowns for Life organizează diferite activităţi specifice în Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilităţi Mediaş, Centrul de zi „Sf. Andrei” Mediaş, Centrul de Plasament pentru Copilul cu Dizabilităţi Speranţa Sibiu, Complexul de Servicii Prichindelul Sibiu şi Centrul de Plasament Gulliver Sibiu.

Compartimentul de relații cu publicul al Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu  

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

ion

Acum 13 ani

au venit clovnii din Olanda!!!!!!!!!! De ce au mai venit ca la DGASPC sunt foarte foarte multi!! Inca de \"SuS\" . Cat mai dureaza gluma aceasta proasta?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus