Miercuri,
07.12.2022
Parțial Noros
Acum
3°C

Video: Bolliac si Solidaritatii au fost inaugurate

Administraţia locală a redeschis astăzi două străzi din cartierul Lazaret, străzi aflate până în acest moment în reabilitare. Străzile Cezar Bolliac şi Solidarităţii fac parte din pachetul ce conţine 19 străzi ce sunt sau vor fi reabilitate de firma Comtram SA. „Dacă până acum am inaugurat mai mult străzi mari, bulevarde, acum a venit şi rândul străzilor din cartiere. De mai mult de doi ani de zile ne-am concentrat atenţia asupra modernizării cartierelor şi mai ales a străzilor”, spune primarul Klaus Johannis. Administraţia locală nu a achitat încă contravaloarea lucrărilor efectuate de Comtram. Societatea a fost de acord să lucreze „pe datorie” şi să îşi primească banii de abia anul viitor. Pe Cezar Bolliac s-a lucrat la modernizarea reţelei de apă iar lucrările de infrastructură au constat în amenajarea a 1450 de metri de trotuare şi a 2817 metri pătraţi de carosabil. În total, pentru Cezar Bolliac administraţia locală va plăti aproape 650 de mii de lei fără TVA. Lucrările au început în vara anului trecut. În schimb, pe Solidarităţii, lucrările au început în toamna lui 2008. Strada a fost reabilitată pe o suprafaţă de 1444 de metri pătraţi iar valoarea contractului este de 384 de mii de lei fără TVA.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

titi

Acum 12 ani

mai du-te ba in fras cu campania ta electorala non-stop!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus