Vineri,
03.05.2024
Cer Senin
Acum
17°C

Bucur a castigat la Curtea Constitutionala diferendul cu Consiliul Judetean

Corneliu Bucur a declarat astăzi că a primit sentinţa Curţii Constituţionale care îl îndeptăţeşte să redevină director al CNM Astra. "S-a dat soluţia de excepţie de neconstituţionalitate în dosarul 54/D/2010. Prin această decizie, în mod normal, conducerea Consiliului Judeţean ar trebui să aprobe proiectul de management depus de mine pentru conducerea CNM Astra", a declarat Bucur. Corneliu Bucur a atacat în contencios administrativ decizia Consiliului Judeţean prin care i-a fost încheiat mandatul de director al muzeului. Instanţa a trimis cazul la Curtea Constituţională cerând să fie verificată constituţionalitatea articolului II din legea 269/2009, pentru aprobarea OUG nr. 189/2008 privind managementul instituţiilor de spectacole sau concerte, muzeelor şi colecţiilor publice, bibliotecilor şi al asezamintelor culturale de drept public, iar decizia Curţii COnstituţionale îi dă dreptate lui Bucur.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

13 comentarii

Constantin

Acum 13 ani

Bravo Cornele. As vrea sa-i vad mutra lui Olaru.
Raspunde

Calator

Acum 13 ani

Felicitari! Justitia a facut DREPTATE!
Raspunde

Commodus

Acum 13 ani

Si mie mi-a mirosit a intentie vadita de a-i schimba pe Corneliu Bucur si Corvin Lupu din functii. Neavand motive, au facut ilegalitati. Din cate se stie, s-au facut interventii in acest sens \"de sus\". Recompensa i-a fost acordata primarului Johannis recent (acordarea celei mai inalte distinctii evreiesti). A fost pretul lovirii romanismului.
Raspunde

cet

Acum 13 ani

Tare!
Raspunde

ASTERIX

Acum 13 ani

auaaaleuu,cand scriu cei ce nu au habar!! curtea constitutionala se pronunta STRICT PE ARTICOLELE CARE SUNT NECONSTITUTIONALE NU PE SPETE !!! deci,din nou bucur minte,manipuleaza si......spera ca este mai presus de lege !!! DAR NU ESTE ASA !!
Raspunde

TM

Acum 13 ani

BRAVOS....... SUCCESE !!!!!!
Raspunde

l

Acum 13 ani

bucur are o varsta respectabila sa lase unu mai tanar sa se lupte pt \"dreptate\"
Raspunde

artistul

Acum 13 ani

A facut f multe pt muzeul sibian asa ca merita sa redevna director.
Raspunde

Anonimus

Acum 13 ani

Sunt un angajat al muzeului.Eu cred ca D-l Bucur se lupta ptr. interesele sale.Are o varsta respectabila asa ca ar trebui sa lase locul unui mai tanar.
Raspunde

io

Acum 13 ani

Bai @Anonimus sa iti fie rusine ...poate vrei sa masori malul de pe fundul lacului in timp ce te ocupi de inmultirea broastelor
Raspunde

prosti gramada

Acum 13 ani

Deja sunt prin muzeu cupluri familiale care jubileaza ca vine Cucur inapoi si le da din nou sa pape cu lingurita. Ce dementi. Cucur nu mai vine . PA. Si daca vine o sa fie calcat pe mufa.
Raspunde

Anonimus

Acum 13 ani

Oricand pot sa demonstrez ca D-l Bucur se lupta......doar...ptr. interesele personale!!
Raspunde

Georg Schoenpflug von Gambsenberg

Acum 13 ani

Corneliu Bucur (nascut) *25.04.1942. Legea varstei pensionarii? De aici a pornit TOTUL. Georg Schoenpflug von Gambsenberg
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus