Sâmbătă,
03.12.2022
Innorat
Acum
0°C

DESCHIDEREA STAGIUNII 2010-2011 LA TEATRUL ATRIUM

Stagiunea 2009-2010 a TEATRULUI ATRIUM a fost o încântare şi o bucurie, atât pentru noi, cât şi pentru dumneavoastră. De-a lungul anului trecut, voi, clienţii noştri, aţi putut savura, în serile de luni, spectacole de teatru de cafenea de cea mai bună calitate. Aţi zâmbit, aţi râs în hohote, v-aţi amuzat, sau poate aţi căzut pe gânduri uneori, alături de actori ai Teatrului Naţional "Radu Stanca" din Sibiu, alături de actori ai “Teatrului-74” din Târgu Mureş, ai Teatrului "AUĂLEU" din Timişoara, ai “Trimbulinzilor” din Sibiu. De asemenea, “magicianul” bunei dispozitii, Radu Gheorghe, ne-a surprins mereu cu umorul său proaspăt şi cu invitaţii săi de marcă. Acum, odată cu venirea toamnei, redeschiderea stagiunii la Atrium Classic Cafe, este un lucru firesc. Seara de luni va fi seara de Teatru. Vom relua, la cererea publicului, cele mai de succes spectacole ale stagiunii trecute. Vă vom aduce, de asemenea, spectacole care se vor juca pentru prima dată în cafeneaua noastră; vom produce spectacole care vor fi anume concepute pentru Atrium Classic Cafe, în premieră absolută. Vom avea din nou invitaţi de marcă ai teatrului românesc, cum sunt Mircea Albulescu sau Victor Rebengiuc. Aşa că, nu vă ţineţi ocupate serile de luni cu alte treburi, pentru că, dacă e LUNI seara, e teatru de cafenea în ATRIUM CLASSIC CAFE!!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

4 comentarii

popescu cristian

Acum 11 ani

cind revedem -Eu sint doua femei ?
Raspunde

.

Acum 11 ani

daca avem noroc, niciodata!
Raspunde

vitru marius

Acum 10 ani

niciodata sa nu spui niciodata
Raspunde

cristina man

Acum 10 ani

poate o sa avem noroc in curand
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus